stedsutvikling

Levende steder som begeistrer

God stedsutvikling er viktig for trivsel og trygghet, utvikling og miljøet. Höegh Eiendom har fire store stedsutviklingsprosjekter på Hasle, Huseby, Ski og Moss. Her utvikler vi nye og levende bo- og arbeidsmiljøer. Vi har et helhetlig og langsiktig engasjement, og spiller på lag med nærmiljøet.

Verket Moss
Regulert areal150000m2
Estimert ferdigstillelseFerdig 2038

Moss transformeres. Et industrieventyr av de sjeldne erstattes med næring, bolig og service. Bydelen Verket skyter fart og blir en urban, levende bydel. Et areal på hele 270 000 m2 skal utvikles, og blir et pulserende sentrum med butikker, restauranter, kultur og studentmiljø. Mulighetene vil stå i kø rett utenfor døren. Verket vil bli en bydel for folk som liker å ha andre folk rundt seg og er litt mer aktive enn gjennomsnittet. Verket er fremtidens Moss, en raus bydel med et godt og aktivt bygulv. Her lever du moderne på en ujålete måte.

Les mer
HasleLinje Oslo
Regulert areal100000m2
Estimert ferdigstillelseFerdig 2023

Midt i et urbant knutepunkt i Oslo bygges nå en ny bydel for bolig, næring og service. Total forvandling av et 150 mål stort område er i ferd med å realiseres på taket av Oslo. Der Polet åpnet sine fabrikkporter i 1932, skaper vi nå en dynamisk, helhetlig bolk av byen. Her er du rigget for fremtiden, høyt hevet over byen, likevel sentrumsnært og sentralt. Når HasleLinje står ferdig i 2023, vil bydelen bestå av hele 6000 arbeidsplasser i fremoverlente bedrifter og hele 750 boliger i Krydderhagen og Vinslottet.

Les mer
Drømtorp Ski
Regulert areal110000m2
Estimert ferdigstillelseFerdig ukjent

Drømtorp, Ski Næringspark, er en foretrukken næringspark for morgendagen. Den grønne satsingen har båret frukter. Næringsparken har utviklet seg til å bli et blomstrende miljø av bransjer og mennesker i en miljøvennlig og innovativ symbiose. Höegh Eiendom eier også store deler av utviklingsprosjektet Ski Øst, og skal stå for utvikling av cirka 1.000 nye boliger og deler av næringsutviklingen. Kollektivknutepunktet Ski blir en moderne by, og vi er med på den spennende reisen!

Les mer
M:6 Moss
Regulert areal1800m2
Estimert ferdigstillelseFerdig 2018

Det nye coworkingstedet på Verket i Moss har fått navnet M:6. Det kommer fra Massetårn 6 som stod i det flotte bygget fra 1800-tallet under Peterson-tiden. Bygget er rustet opp av Höegh Eiendom for 100 millioner kroner. Vi tilbyr rom hvor kreative hoder på ulike nivåer kan sitte sammen og et fellesskap hvor innovatører kan føle seg hjemme.

Les mer