Hopp til hovedinnhold

Vår ambisjon er å tilrettelegge for deg og din virksomhets nåværende og fremtidig behov. Vi har fokus på å skape et levende og attraktivt miljø og er opptatt av at våre kunder skal ha en forutsigbar arbeidshverdag. Vi er alltid tilstede og leverer profesjonell og førsteklasses service.)

--

Midt i hjertet av Ski finner du Drømtorp, Ski NæringsparkDrømtorp har et fremtidsrettet perspektiv som skal realiseres i årene som kommer. Over 70 nasjonale og internasjonale aktører har allerede etablert seg på Drømtorp. Vår ambisjon er å tilrettelegge for deg og din virksomhets nåværende og fremtidig behov. Vi har fokus på å skape et levende og attraktivt miljø og er opptatt av at våre kunder skal ha en forutsigbar arbeidshverdag. Vi er alltid tilstede og leverer profesjonell og førsteklasses service.

Vi jobber kontinuerlig med å tiltrekke oss nye kunder til Drømtorp. Lokal tilhørighet og en meget god tomtereserve gir oss positiv respons i markedet. Vi har påbegynt arbeidet med å skape en grønnere og mykere næringspark – Et fremtidig Campus Drømtorp.

Ellingsrudgrenda – den miljøvennlige bydelenBydel Ski Øst (Ellingsrudgrenda) er et meget spennende utviklingsområde som ligger rett øst for Ski sentrum. Området vil i fremtiden bestå av blant annet opptil 2.500 boliger, nærsenter, barnehage, skole og fritidsområder.

Höegh Eiendom har som ambisjon om å skape Norges første miljøsertifiserte bydel. For å få til dette må vi utvikle et trygt bo- og levemiljø med skoletilbud for barn, variert bebyggelse, områder med dyrket mark og et sted der det foregår et positivt samspill mellom menneskene og naturen rundt dem. Her skal det være boliger for alle, universell utforming av beste sort, gode gang- og sykkelforbindelser og tilrettelegges for grønn mobilitet. Vi ønsker å skape en ny, levende bydel hvor du kan både bo og jobbe.

--