Hopp til hovedinnhold

--

En bydel i utviklingDe siste 10 årene har HasleLinje utgjort en stor del av virksomheten i Osloporteføljen vår. Transformasjonsprosjektet er svært omfattende, og har gjort Hasle/Økern til et helt nytt område. HasleLinje har gitt oss uvurderlig kompetanse om by- og nabolagsutvikling. Krevende kunder har utfordret oss til å utvikle arealer som møter morgendagens krav. Gode læringspunkter vi tar med oss inn i andre prosjekter.

En stadig større del av den hundre mål store tomten gir rom for ny aktivitet. Næringsarealer er enten under bygging eller allerede ferdigstilt. Det blir overlevert totalt 730 leiligheter til nye eiere.

Krydderhagen og VinslottetI løpet av 2019 ble siste byggetrinn med 143 leiligheter i boligprosjektet Krydderhagen ferdigstilt. Dette markerte en viktig milepæl i utviklingen av HasleLinje. De første leilighetene i Vinslottet ble også ferdigstilt og overlevert i 2020. Begge prosjektene fremstår med gode kvaliteter, både på innsiden og utsiden.

Solide navnDet er mange spennende internasjonale og nasjonale aktører som har valgt å legge det norske hovedkontoret sitt til HasleLinje. Ingeniørkonsernet COWI, IT-selskapet Atea, heisgiganten Schindler, Redd Barna, Viaplay Group, Bymiljøetaten - Oslo kommune, One Park, Securitas og Aller Media, for å nevne noen. Hittil er det inngått leieavtaler for ca. 90.000 kvm., noe som utgjør ca. 2/3 av alt regulert næringsareal. Naboskapet og omgivelsene, i kombinasjon med god mobilitet og kort avstand til Oslo sentrum, er noe av det som gjør Hasle ideelt for både små og store virksomheter.

Mobilitet og smarte byggAlle våre leietakere har T-bane og buss rett utenfor utgangsdøren, samt tilgang på en av Norges største bildelingsordninger. Mobilitet har aldri vært enklere. For de som fortsatt bruker egen bil, er det ca. 700 parkeringsplasser for korttids- og avtalebasert parkering på området. Et nytt kontorbygg på ca. 18.000 kvm. ble ferdigstillt i februar 2020. Dette Prosjektet er utviklet som et Smartbygg med fokus på bærekraft og brukerorientering. Dette innebærer blant annet at ny teknologi og integrert databehandling skal bidra til et energieffektivt kontorbygg som. I denne sammenheng er Atea en viktig samarbeidspartner og leverandør, i arbeidet med å utvikle fremtidens arbeidsplass på Hasle. Prosjektet har gitt ansatte i Höegh Eiendom mye kunnskap og nyttig erfaring, som skal videreforedles og implementeres i våre fremtidige prosjekter.

Hotell, handel og helsePå nabotomten til smartbygget har vi utviklet et bygg på 21.000 kvm. Her er det hotell, trening/helse og kontor. Nordic Choice har inngått leieavtale for drift av et Quality hotell med over 200 rom. Hotellet har en stor konferansesal med plass til nesten 500 personer, og et topp moderne møteromssenter. Kontordelen på ca. 6.000 kvm, deler adkomst og lobby med hotellet i første etasje, og tilbyr leietakere effektive planløsninger med industrielt design. På grunnplanet etablerer Sterk Helse et fullsortiments treningssenter, samt en muskel/skjelett-klinikk med bedriftshelsetjenester – til sammen ca. 1.700 kvm. En av målsetningene med prosjektet, har vært å legge til rette for sambruk av fasiliteter og tjenester på tvers av de ulike formålene for å kunne utvikle et rasjonelt og effektivt bygg.

Et levende nabolagVinslottet åpnet i oktober 2019, med ulike tilbud innen handel og servering, er en viktig ingrediens for nabolaget. Sammen med ungdomsskolen Wang Ung skaper det aktivitet på det nye torget foran det ærverdige bygget. I tillegg er det etablert gode serveringstilbud i det gamle Fyrhuset, samt en kafe i skolebygget. Sistnevnte er etablert av Fossheim, et arbeidsmarkedstiltak eid av Oslo kommune og stiftelsen Fossheim Verksteder. Det er også etablert et samarbeid med Fossheim på levering av utvalgte driftstjenester på området.

På HasleLinje er det brede og tilgjengelige gateløp og gangtraseer på kryss og tvers. De store og små plassene, samt de frodige grøntområdene, binder det hele sammen. Til ett nabolag.

--

Utforsk mer

Vi har også flere bygg i Moss

Les mer

Vår ombruksreise til et fullskala sirkulært bygg med vernestatus.

Les mer

Ledige stillinger i Höegh Eiendom

Les mer