To definerte interiørstiler inspirert av historien i veggene
I oktober 2024 overtok Höegh Eiendom den 6.700 kvadratmeter store eiendommen med ambisjoner om å revitalisere bygget. Siden bygget stod ferdig oppført i 1897, har mange av de opprinnelige detaljene i interiøret gått tapt eller blitt delvis ødelagt gjennom tidligere moderniseringer. Den originale fasaden bevares, mens interiøret skal igjen tilpasses byggets unike personlighet, samtidig som det oppgraderes med moderne teknologi og funksjonalitet. For å gjøre det enklere for leietakerne og bedre for miljøet, har vi satt sammen to ulike stiluttrykk man kan velge mellom. Interiørstilene er tilpasset bygget i seg selv, inspirert av historien i veggene og klassisk skandinavisk interiør. Vi har troen på at kontorarealer med definerte stiler kan skille seg ut og gi Wernergården et helhetlig uttrykk.I tillegg til at det er tids- og kostnadsbesparende for en potensiell leietaker.


Gjestfrihet og dedikert vertskap
Tett på byens største knutepunkt, vil Wernergården ha husrom til nesten 400 ansatte hvor et dedikert vertskap og innbydende fellesfasiliteter skal sørge for at alle trives. Gjestfrihet er ikke et ukjent fenomen i Kirkegata 20. På 1800-tallet drev Anna Werner, også kjent som Madame Werner, et hotell og konditori hvor Kirkegata 20 i dag befinner seg. Hotellet var ansett som et av Kristianias fineste, og var et samlingspunkt for byens borgerskap og besøkende.
I Wernergården ønsker vi å bygge videre på gjestfriheten til Anna Werner og hennes fasjonable hotell. Eiendommen får en egen husvert som vil være det naturlige kontaktpunktet for ansatte og gjester, som vil bistå den enkelte med stort og smått. En ressurs som vil redusere friksjon i hverdagen og sørge for flyt når det trengs.

Eiendommen får en egen husvert som vil være det naturlige kontaktpunktet for ansatte og gjester, som vil bistå den enkelte med stort og smått.
Glem husrestaurant og kantine. Dette skal bli noe helt eget.
Inspirert av New Yorks livlige delikatesseforretninger og den skandinaviske lunsjkulturen, vil 4Service tilby en variert, næringsrik og smakfull matopplevelse i Wernergården.
– Dagens personalrestauranter er så satt i en bestemt ramme. Du får det her – that's it! Vi har lyst til å snu rundt på hele konseptet og tenke utenfor boksen. Modernisere det ved å inkludere interessante smaker og møte alle behovene på huset, forteller Joakim Korell, driftsdirektør for personalrestaurant i 4Service.


Tilbudet skal være inkluderende for alle i nærområdet – også andre bygg som ikke har egne kantineløsninger. En digital bestillingsløsning lar leietakere i Wernergården hente maten raskt og effektivt, og den kan nytes i Gaardsrommet, byggets innglassede bakgård. Gaardsrommet blir en lounge-inspirert storstue for opphold og bruk gjennom hele dagen, perfekt for større arrangementer og samlinger med direkte adkomst fra Prinsens gate.
Et ettertraktet valg i markedet
Ved å tilby gode servicetjenester og innbydende fasiliteter, har vi skapt en sterk identitet for Wernergården som et unikt og attraktivt sted for fremtidige leietakere. Ved å fremheve byggets historie, arkitektoniske særpreg og moderne fasiliteter har vi bygget en fortelling som resonnerer med bedrifter som søker noe mer enn bare et kontorlokale – et samlingspunkt med trivsel, gjestfrihet og atmosfære. Med disse tiltakene er vi sikre på at Wernergården vil fremstå som et ettertraktet valg i markedet og igjen bli fylt med liv.