Det er her det skjer

Verket Moss

På Verket kombinerer Höegh Eiendom områdets unike, historiske røtter med morgendagens behov og muligheter.

Regulert areal

240 000 m2

Estimert ferdigstillelse

Ferdig 2023

2018

Mars

Moss tannklinikk signerte leieavtale i Ankers Hus.

Juni

Byggfakta DOCU flyttet inn i M:6.

Juni

Leieavtale med Choice for hotell på 11300 m2

August

CWI flyttet inn i M:6.

September

Skatteetaten flyttet inn i Ankers Hus.

Formuesforvaltning signerte leieavtale i Ankers Hus.

November

BDO flyttet inn i Ankers Hus.

En urban miks

Det 350 mål store prosjektet inkluderer også Arbeiderboliger, flere fabrikkbygg og Verksåsen. Prosjektet representerer 60-70 prosent av dagens Moss sentrum og skal bli et mangfold av boliger, kultur, restauranter, butikker, arbeidsplasser og et spennende kunnskapsmiljø. Verket Scene, den gamle verkstedhallen, er byens beste kulturscene. Det jobbes aktivt for å få høyskole og hotell på plass. Når prosjektet står ferdig i 2038, er det anslagsvis 3 000 arbeidsplasser og 6-7000 mennesker som bor på Verket.

Pulserende rom

Beliggenheten er maksimal. Alt ligger til rette for et aktivt liv med byfjorden og Mossemarka som nærmeste naboer. Her blir det levende gårdsrom, en helt ny bypark, grønne kvaliteter, en idyllisk elvepromenade og et urbant miljø med liv og røre. All kommunikasjon finnes i umiddelbar nærhet, og om fem år er Verket 27 minutter fra Oslo med tog.

En balansert by

Byutvikling handler først og fremst om å legge til rette for at menneskene trives, og å kombinere historiske røtter med morgendagens muligheter. På Verket danner fortiden basis for fremtiden.

Det er her det skjer
01.