Hopp til hovedinnhold

Wergelandsveien 7

Unik mulighet til å leie moderne og fine lokaler i Wergelandsveien 7. Med Slottsparken som nærmeste nabo, og kun en kort spasertur til Nationaltheateret har bygget en flott og sentral beliggenhet som helt klart vil skape entusiasme blant deres ansatte.

Kart over nærområdet

Fasiliteter

  • Personalrestaurant
  • Håndkleservice
  • Garderobe
  • Toalett
  • Sykkelparkering
  • Sosial sone
  • Møterom
  • Heis
  • Parkering

Som leietaker i W7 har du tilgang til personalrestaurant, garderobe med håndkleservice, innendørs sykkelparkering og parkeringsplasser.

De ledige arealene ligger i byggets første og andre etasje. Lokalene har en moderne standard og leies ut "as-is/som det er" eller med mindre tilpasninger.

1.etg - 530 kvm
Det første som møter deg når du kommer inn i lokalet er en hyggelig sosial sone hvor de ansatte kan mingle litt rundt kaffemaskinen, eller gjester kan vente om de kommer litt før tiden. Arealet er lagt opp som åpent landskap, to-tre store møterom, samt fem stillerom/teams-rom. Det er plass til 24-28 faste arbeidsplasser, men det er mulig å innrede lokalene annerledes tilpasset bedriftens behov.. (Antall plasser kommer an på ønsket møblering og utnyttelse av plass).

Sosial sone med lounge møbler Sosial sone med lounge møbler
Lokalene har en moderne standard og leies ut "as-is/som det er" eller med mindre tilpasninger.

2.etg - 580 kvm
Velkommen til moderne lokaler med et hyggelig inngangsparti og sosial sone, hvor både gjester og ansatte kan nyte en kopp kaffe i sofaen. Lokalet er møblert for åpent landskap med plass til opp til 30 ansatte. I etasjen er det også flere store møterom, stillerom og teams-rom. (Antall plasser kommer an på ønsket møblering og utnyttelse av plass).

1. og 2. etg kan slås sammen - 1 110 kvm
De to etasjene bindes sammen gjennom en eksisterende interntrapp, det er derfor fullt mulig å leie begge etasjene. Per nå har det vært to forskjellige brukere, derfor har interntrappen vært stengt av og blokkert ut.


Ønsker du mer info eller lurer på noe er det bare å ta kontakt for en uforpliktende prat.

Møterom Møterom
Bilde av sykkelparkering utenfor NationaltheateretBilde av sykkelparkering utenfor Nationaltheateret
Kort avstand til Nationaltheateret med tog, flytog, t-bane, buss og trikk.

Beliggenhet

Wergelandsveien 7 har en meget sentral beliggenhet i Oslo sentrum, men samtidig rolig og skjermet. Nærområdet har et utmerket og variert tilbud med restauranter og kulturopplevelser. Det er ca. 400 meter til Nationaltheatret stasjon som er Norges nest største trafikknutepunkt med Flytoget og NSBs togavganger til øst og vest hvert tiende minutt, samt alle linjene på T-banen. Buss og trikk finnes også i umiddelbar nærhet.

SlottetSlottet

Utforsk mer

Pionerer siden 1927

Les mer

Kontorleie gjort enkelt

Les mer