Hopp til hovedinnhold

Sommerrogata 17

På hjørnet av Solli plass finner du Sommerrogata 17 – et historisk bygg med unike interiørdetaljer og attraktiv beliggenhet. Her kan man skape sitt drømmekontor!

Kart over nærområdet

Fasiliteter

  • Møterom
  • Heis
  • Toalett
  • Sosial sone

Skap et hjemmekoselig kontor med originale detaljer fra 1800-tallet. I sjarmerende Sommerrogata 17 finner du 386 kvm lokaler i 3. etasje med stort potensiale. Arealene inneholder kontorarealer, sosiale soner, kjøkken og toaletter (eget toalett med dusj). Lokalene skal pusses opp og kan skreddersys etter leietakers behov og ønsker. Bildene som er brukt i annonsen er fra andre lokaler i bygget og ment som inspirasjon.

Bilde av en sosial sone Bilde av en sosial sone

Slik kan lokalene se ut! Bildet er fra identisk lokale i etasjen over

Et kontor med flere vinduerEt kontor med flere vinduer
Lokalene har store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys.

Originale og historiske detaljer er bevart; slik som rosetter i taket, peisovn og doble dører. Lokalene har store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys. Utsikten fra vinduene gir et glimt av det pulserende livet utenfor på Solli plass. God høyde under taket gir en imponerende romfølelse.

Bilde av kjøkkenBilde av kjøkken

Inngangspartiet til Sommerrogata 17 ligger ut mot Frognerveien. Du blir møtt av en lekker dobbel tredør med smijernsdetaljer – en identisk kopi av den originale fra 1882. I et felles indre gårdsrom finner du postkasser og sykkelparkering. Fra gårdrommet kommer du inn i inngangspartiet med heis og en karakteristisk trapp. På bakkeplan finner du Deli De Luca og Vila Paradiso.

Buss og trikkestopp utenfor Sommerrogata 17 Buss og trikkestopp utenfor Sommerrogata 17
Du finner buss- og trikkestopp rett utenfor Sommerrogata 17

Sommerrogata 17 ligger midt på Solli plass. Her finner du mange spennende spisesteder, butikker og hoteller. Nabolagshotellet Sommerro åpnet høsten 2022 etter omfattende restaurering og oppussing. Det er kort avstand til kollektivtransport og taxi. Rett utenfor døren finner du trikk og buss. Går du fem minutter lengre ned i gaten finner du inngangen til Nationaltheateret stasjon. Her går det tog og T-bane.

Utforsk mer

Pionerer siden 1927

Les mer

Kontorleie gjort enkelt

Les mer