Hopp til hovedinnhold

Sommerrogata 17

På hjørnet av Solli plass finner du Sommerrogata 17 – et historisk bygg med koselig atmosfære og flott interiør. Her kan man skape et kontor hvor man føler seg hjemme. De unike lokalene må oppleves, ta kontakt for visning!

Kart over nærområdet

Fasiliteter

  • Møterom
  • Sosial sone
  • Sykkelparkering
  • Heis
  • Toalett

Det ledige lokalet på 262 kvm ligger i byggets 4. etasje. Lokalene har originale og historiske detaljer som er godt bevart; slik som rosetter i taket, peisovner og doble dører. Lokalene har tidligere vært en leilighet, noe som gir en hjemmekoselig atmosfære – må oppleves! Lokalene har i senere tid blitt pusset opp og har lekker fiskebeinsparkett, lyse farger på veggene og et moderne kjøkken med hvitevarer i høy kvalitet.

Lokalene har store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys. Utsikten fra vinduene gir et glimt av det pulserende livet utenfor. God høyde under taket gir en imponerende romfølelse!

Kjøkken Kjøkken
FasadeFasade
Sommerrogata 17 er en flott hjørneeiendom med sentral beliggenhet midt på Solli plass

Lekkert felles inngangsparti

Inngangspartiet til Sommerrogata 17 ligger ut mot Frognerveien. Du blir møtt av en lekker dobbel tredør med smijernsdetaljer – en identisk kopi av den originale fra 1882. I et felles indre gårdsrom finner du postkasser og sykkelparkering. Fra gårdrommet kommer du inn i inngangspartiet med heis og en karakteristisk trapp.

Sentralt plassert – midt på Solli plass

Sommerrogata 17 ligger på hjørnet av Solli plass med svært sentral og attraktiv beliggenhet. Plassen, som er en populær møteplass, har mange spennende spisesteder, butikker og hoteller. Nabolagshotellet Sommerro åpnet høsten 2022 etter omfattende restaurering og oppussing. Gåavstand til Karl Johans gate, Vika og Aker brygge.

Det er kort avstand til kollektivtransport og taxi. Rett utenfor døren finner du trikk og buss. Går du fem minutter lengre ned i gaten finner du inngangen til Nationaltheateret stasjon. Her går det tog og T-bane.

Kollektivstopp Kollektivstopp

Rikelig med kollektivtilbud rett utenfor døren!

Utforsk mer

Pionerer siden 1927

Les mer

Kontorleie gjort enkelt

Les mer