Hopp til hovedinnhold

Bøkkerveien 1-3

Bøkkerveien 1-3 skal bli en sosial mangfoldsarena som forener de som bor i området med de som jobber i bygget. Med torg og attraktive grøntsoner, med lokale servicetilbud, og med en flerbruksarena som gir alle konkurransedrevne mennesker en arena for fysisk utfoldelse eller det lokale idrettslaget et sted å være.

Kart over nærområdet

Fasiliteter

 • Møterom
 • Kaffebar
 • Sykkelparkering
 • Parkering
 • Resepsjon
 • Sosial sone
 • Heis
 • Toalett
 • Personalrestaurant
 • Garderobe
 • Håndkleservice
 • Treningsrom
 • Takterrasse
Personalrestaurant Personalrestaurant
Gled deg til lunsj! Personalrestauranten serverer varme og kalde retter hver dag

Bøkkerveien 1-3 er tre bygg som tilbyr en rekke fasiliteter for leietakere og besøkende. Bygningen huser en innbydende personalrestaurant hvor ansatte kan nyte et variert utvalg av måltider. Ved inngangen finner du en stilfull kaffebar som også fungerer som resepsjon, noe som gir et hyggelig førsteinntrykk for gjester. For forretningsmøter og arrangementer er det et godt utstyrt møteromssenter tilgjengelig. Matentusiaster kan glede seg over Sumo restaurant, kjent for sitt deilige asiatiske kjøkken. I tillegg er det et dynamisk kontorfellesskap som legger til rette for nettverksbygging og samarbeid mellom ulike bedrifter. Bøkkerveien 1-3 kombinerer funksjonalitet og komfort, og er en ideell arbeidsplass for moderne bedrifter.

3D illustrasjon av kontor3D illustrasjon av kontor

Tre bygg - tre ulike konsepter

De tre byggene på ca 7.000-10.000 kvm hver kan leies samlet eller separat. Man kan også leie deler av en etasje (ca 500 kcm). Hvert bygg har et eget konsept; energihuset, trivselshuset og ombrukshuset.

Energihuset blir et energigjerrig bygg som benytter smartteknologi for å opptimalisere energibruk og brukerkomfort. Her kommer personalrestaurant, kaffebar, møteromssenter, Sumo restaurant og kontorfellesskap.

Trivselshuset får egen flerbrukshall med fokus på fysisk aktivitet. I tillegg kan man trene i styrkerom. På taket er det planlagt takhage og bikuber. I tillegg kan man leie seg et møterom på taket formet som et drivhus.

Ombrukshuset har ekstra fokus på ombruk av materialer i fasaden og interiøret. Bygget har tilgang til bildelingsgarasje og undergang til inndørs sykkelparkering med lading til el-sykler.

I Bøkkerveien 1-3 planlegger vi Hasle Arena – en flerbrukshall for et aktivt og inkluderende nabolag
3D illustrasjon av flerbrukshall3D illustrasjon av flerbrukshall

Det ene bygget får egen flerbrukshall. Denne kan benyttes av alle som jobber i Bøkkerveien 1-3

Høye bærekraftsambisjoner

Bøkkerveien 1-3 har ambisjoner om å oppnå miljøsertifiseringen BREEAM NOR Excellent. Prosjektet skal ha energimerke A og energikilder i form av energibrønner, fjernvarme og solceller. Målet er å oppnå 50 % reduksjon i klimagassutslipp fra energi og materialer.

Dronebilde av HasleLinje Dronebilde av HasleLinje
Bilde av handelshuset Vinslottet Bilde av handelshuset Vinslottet
På Hasle finner du handelshuset Vinslottet, serveringssteder, hotell, treningssenter og helsetjenester, kjente selskaper, skoler og barnehager.

Beliggenhet – populære Hasle

Midt mellom de tre t-banestasjonene Økern, Løren og Hasle har det vokst frem et levende, innovativt bymiljø for bolig, næring, utdanning og hotell. Naboskapet og omgivelsene, i kombinasjon med god mobilitet og kort avstand til Oslo sentrum, er noe av det som gjør Hasle ideelt for både små og store virksomheter. Handelshuset Vinslottet kort gåavstand unna. Her finner du butikker, frisører og serveringssteder. Quality Hotel Hasle Linie ligger kun få meter unna. Her kan man leie møterom, konferansesaler, spise, drikke og overnatte. STERK helse og trening ligger i underetasjen til hotellet. De har et moderne og stort treningssenter og en egen klinikk med ulike fysikalske tjenester.

Det er mange spennende internasjonale og nasjonale aktører som har valgt å legge det norske hovedkontoret sitt til Hasle. Ingeniørkonsernet COWI, IT-selskapet Atea, heisgiganten Schindler, Bymiljøetaten - Oslo kommune, One Park, Securitas og Aller Media, for å nevne noen.

Adkomst

Offentlig kommunikasjon

T-bane: Hasle Linje 5, Økern Linje 4 og 5, Løren Linje 4. Det er hele 8 avganger i timen fra Økern t-bane til:

 • Jernbanetorget (8 min)
 • Stortinget (9 min)
 • Nationaltheatret (11 min)
 • Majorstuen (14 min)

Buss: Linje 21, 28, 60, 105, 57, 23, 24, 57, 67, 105, og 107.
Flybuss: Fra Hasle og Økern med avganger hvert tjuende minutt.

Utforsk mer

Pionerer siden 1927

Les mer

Kontorleie gjort enkelt

Les mer