Ledige lokaler i Moss

I 2019 ble Moss nominert til Årets mest attraktive by, og vant prisen for Årets sentrum i Norge. I Höegh Eiendom føler vi at vi skal ha en viss del av æren for disse resultatene, og er stolte over å ha bidratt til omfattende endringer i den gamle industribyen. Utviklingen av Verket har nemlig gitt Moss en helt ny renessanse.

Verket er en ny levende bydel i Moss – også for alle som jobber der! Höegh Eiendom ønsker å utvikle et variert næringsliv med kontorer, næringsbygg og serveringssteder som komplementerer boligområdene som utvikles.

Vi har ledige lokaler i Moss til alle type bedrifter. For mindre selskaper har vi vår løsning for coworking, Ö, med fleksible kontorløsninger og kontorfellesskap.


Til større bedrifter med mange ansatte kan vi tilby skreddersydde kontorløsninger.

01 / 02

Som bedrift i vekst er Coworking ideelt ved å kunne skalere opp antall kontorplasser i takt med faktiske ansettelser.

Stig, avdelingsleder ProsessPilotene

Setter enormt pris på felleskapet, miljøet og mennesker. Det generer nye ideer, prosjekter og spennende partnerskap.

Anna Halvorsen, Skatterådgiver i SkatteEksperten AS

Ö Verket Moss

På Verket i Moss finner du M:6, et unikt kontorfellesskap i den renoverte papirfabrikken fra 1883. Petersons papirfabrikk var i sin tid en sentral og viktig arbeidsplass i Moss. I dag er den tidligere fabrikken fylt av nyskapende og voksende bedrifter som igjen har gjort Verket til en sentral og innovativ lokasjon.

Som medlem i Ö Verket Moss kommer du til dekket bord. Vi fasiliterer Wi-Fi, renhold, printer, gratis kaffe, vedlikehold og andre tekniske behov. Vår hyggelige husvert er på plass for å hjelpe deg med praktiske gjøremål. Du kan sømløst booke møterom i vår app og delta på en av våre spennende lokale arrangementer. Kollektivet café frister med både små og store retter fra vår internasjonale meny, inspirert fra det europeiske og afrikanske kontinent.

Medlemskapene har ulike fordeler, du kan enkelt endre etter hva som passer bedriften.

Ulike lokaler til ulike behov

Dersom du er på jakt etter restaurantlokaler, næringslokaler, kontorlokaler, coworking eller kontorfellesskap kan vi i Moss skreddersydd løsninger etter deres ønsker og behov.
Vi har ledige kontorlokaler i Moss for store og små bedrifter.

Ta kontakt med våre dyktige utleiesjefer eller se våre ledige lokaler her.

Ledige lokaler som begeistrer

Vi tilbyr ulike kontorlokaler tilpasset små og store bedrifter. Vår søkefunksjon gjør det enkelt å finne ledige kontorlokaler tilpasset antall ansatte, type kontorlokale og lokasjon. I tillegg skreddersyr vi større kontorarealer til store bedrifter. Velg blant våre tre lokasjoner; Oslo, Ski og Moss.

onsker

legg

email-label
comment-label
send
form-submit