Ledige kontorlokaler i Oslo

I Oslo har vi ulike kontorlokaler i sentrum og på Hasle. Eiendommene våre i Oslo sentrum har en lang og rik historie. Sentral beliggenhet og nærhet til knutepunkt gir god konkurranseevne. Mer enn 2/3 av porteføljens utleibare areal ligger mindre enn 10 minutters gange fra Nationaltheatret stasjon. Majoriteten av porteføljen i Oslo sentrum befinner seg vest for Stortinget.


Vinmonopolets tidligere produksjonsanlegg på Hasle er forvandlet til et attraktivt nabolag. Nye boliger. Moderne arbeidsplasser. En ungdomsskole. Et hotell. Ulike tilbud innen handel og servering. Alt bidrar til å gjøre HasleLinje levende. Det er mange spennende internasjonale og nasjonale aktører som har valgt å legge det norske hovedkontoret sitt til HasleLinje. Ingeniørkonsernet COWI, IT-selskapet Atea, heisgiganten Schindler, One Park, Securitas og Aller Media, for å nevne noen. Hittil er det inngått leieavtaler for ca. 90.000 kvm., noe som utgjør ca. 2/3 av alt regulert næringsareal. Naboskapet og omgivelsene, i kombinasjon med god mobilitet og kort avstand til Oslo sentrum, er noe av det som gjør Hasle ideelt for både små og store virksomheter.

Ö kontorer i Parkkvartalet og HasleLinje

Når oppstartsbedrifter og gründerbedrifter skal leie kontor i Oslo, har de ofte behov som skiller seg fra større bedrifter når de skal finne kontorlokaler og utvikle sin bedrift. Disse små og mellomstore bedriftene trenger kontorlokaler for få ansatte (1 - 10 ansatte) og ønsker fleksible kontorløsninger til lave og forutsigbare leiekostnader, gjerne med en pris per måned hvor “alt” er inkludert. De deler gjerne lokaler med andre bedrifter i kontorfellesskap eller i såkalt coworking. Höegh Eiendoms fleksible løsning for kontorleie til små og mellomstore bedrifter, har vi kalt for Ô. Her kan man f.kes. leie kontor for en dag, enten i våre lokaler i Parkkvartalet eller i smartbygget på HasleLinje.


Les mer om Höegh Eiendoms løsninger for små og mellomstore bedrifter Ô her.

Ulike lokaler for ulike behov

Dersom du er på jakt etter næringslokaler, kontorlokaler, coworking eller kontorfellesskap i Oslo, kan vi i Höegh Eiendom skreddersy løsninger etter deres ønsker og behov.

Vi har ledige kontorlokaler i Oslo for store og små bedrifter.

Ta kontakt med våre dyktige utleiesjefer eller se våre ledige lokaler her.

Ledige lokaler som begeistrer

Vi tilbyr ulike kontorlokaler tilpasset små og store bedrifter. Vår søkefunksjon gjør det enkelt å finne ledige kontorlokaler tilpasset antall ansatte, type kontorlokale og lokasjon. I tillegg skreddersyr vi større kontorarealer til store bedrifter. Velg blant våre tre lokasjoner; Oslo, Ski og Moss.

onsker

legg

email-label
comment-label
send
form-submit