Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter nye dyktige og engasjerte medarbeidere. Send oss gjerne en åpen søknad, så kontakter vi deg.

Leder drift og vedlikehold - næringseiendommer i Oslo

God eiendomsdrift gir fornøyde kunder/leietakere. Vi vil derfor at leder for drift og vedlikehold skal fokusere på kundeservice og effektive rutiner og støttesystemer.

Höegh Eiendom vektlegger definerte krav til funksjonalitet fra leietagere/kunder og på egne krav til kvalitet, økonomi, fremdrift og HMS.

Du skal lede driftsteknikere, du får resultatansvar for felleskostnader i din eiendoms-portefølje og du rapporterer til forvaltningsdirektør.

Klikk her for å søke på stillingen

Prosjektleder ettermarked - næringseiendommer

Løsningsorientert og serviceinnstilt, og erfaring fra prosjektledelse? Vi vil sikre at leietakere blir fornøyde kunder gjennom å styrke organisasjons evne til å følge opp garantier og reklamasjoner på nybygg. Videre skal vi videreutvikle oss på gjennomføring av vedlikeholdsprosjekter. For å oppnå dette etablerer vi en ny stilling som prosjektleder for ettermarked.

Klikk her for å søke på stillingen

Vi søker fleksibel grafisk designer

Vi ser etter en strukturert og formsterk grafisk designer til å bistå vår markedsavdeling i Oslo. Som grafisk designer i Höegh Eiendom vil du bistå med produksjon av materiell (print og digitalt), presentasjoner og koordinering av mindre prosjekter. Du er selvgående, men du vil være i dialog med kolleger fra markedsavdelingen underveis.

Send en søknad til vår kreative leder: Anne Olsen – ao@hoegheiendom.no

Åpen søknad

Søker du etter nye utfordringer og en fremtidsrettet arbeidsplass med fokus på trivsel? Vi søker stadig etter flere engasjerte ansatte som vil være med på å utvikle Höegh Eiendom. Vi ønsker å bygge bydeler som løfter byen de ligger i. Men først og fremst ønsker vi å bygge boliger, arbeidsplasser og miljøer som gjør livet bedre for menneskene som skal bruke rommene, byrommene og bydelene. Vil du være med på laget?

Ledige stillinger finner du i vår søknadsportal. Dersom vi ikke har en aktuell stilling for deg, kan du gjerne sendes oss en åpen søknad.

Lurer du på noe i forbindelse med muligheter i Höegh Eiendom eller innsending av åpen søknad – ta gjerne kontakt med vår HR sjef Trine Reinertsen, mobil 92 88 72 17.

Åpen søknad