Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter nye dyktige og engasjerte medarbeidere. Send oss gjerne en åpen søknad, så kontakter vi deg.

Serviceinnstilt og løsningsorientert driftstekniker

Indekshuset har en attraktiv beliggenhet på Solli plass i Oslo. Bygget består av kontorlokaler og kontorfellesskap, det har en eksklusiv stil og det ble totalrenovert i 2008. Vår nye driftstekniker blir vårt ansikt utad og får ansvaret for løpende drift og vedlikehold av eiendommen. Du vil inngå i forvaltningsavdelingen og samarbeide tett med driftsleder, eiendomsforvalter og våre leietakere.

Klikk her for å søke på stillingen

Åpen søknad

Søker du etter nye utfordringer og en fremtidsrettet arbeidsplass med fokus på trivsel? Vi søker stadig etter flere engasjerte ansatte som vil være med på å utvikle Höegh Eiendom. Vi ønsker å bygge bydeler som løfter byen de ligger i. Men først og fremst ønsker vi å bygge boliger, arbeidsplasser og miljøer som gjør livet bedre for menneskene som skal bruke rommene, byrommene og bydelene. Vil du være med på laget?

Ledige stillinger finner du i vår søknadsportal. Dersom vi ikke har en aktuell stilling for deg, kan du gjerne sendes oss en åpen søknad.

Lurer du på noe i forbindelse med muligheter i Höegh Eiendom eller innsending av åpen søknad – ta gjerne kontakt med vår HR sjef Trine Reinertsen, mobil 92 88 72 17.

Åpen søknad