Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter nye dyktige og engasjerte medarbeidere. Send oss gjerne en åpen søknad, så kontakter vi deg.

Senior Controller Konsernregnskap

Höegh Eiendom søker en ansvarsfull og faglig trygg Senior Controller Konsernregnskap som vil være med på den spennende utviklingen i selskapet. Du vil ha økonomiansvaret for selskapets eiendomsportefølje i Moss, som blant annet inkluderer et stort byutviklingsprosjekt med planer helt frem til 2040, besående av hotell, bolig- og næringseiendom med tilhørende infrastruktur. Videre vil du være ansvarlig for selskapets konsernregnskap, samt inneha avdelingens IFRS ansvar. Du vil bli del av et økonomi- og finansteam på 9 personer og rapporterer til Økonomisjef.

Les mer og søk på stillingen her

Åpen søknad

Søker du etter nye utfordringer og en fremtidsrettet arbeidsplass med fokus på trivsel? Vi søker stadig etter flere engasjerte ansatte som vil være med på å utvikle Höegh Eiendom. Vi ønsker å bygge bydeler som løfter byen de ligger i. Men først og fremst ønsker vi å bygge boliger, arbeidsplasser og miljøer som gjør livet bedre for menneskene som skal bruke rommene, byrommene og bydelene. Vil du være med på laget?

Ledige stillinger finner du i vår søknadsportal. Dersom vi ikke har en aktuell stilling for deg, kan du gjerne sendes oss en åpen søknad.

Lurer du på noe i forbindelse med muligheter i Höegh Eiendom eller innsending av åpen søknad – ta gjerne kontakt med vår HR sjef Trine Reinertsen, mobil 92 88 72 17.

Åpen søknad