Ledige stillinger

Vi er alltid på utkikk etter nye dyktige og engasjerte medarbeidere. Send oss gjerne en åpen søknad, så kontakter vi deg.

Leder drift og vedlikehold - næringseiendommer i Oslo

God eiendomsdrift gir fornøyde kunder/leietakere. Vi vil derfor at leder for drift og vedlikehold skal fokusere på kundeservice og effektive rutiner og støttesystemer.

Höegh Eiendom vektlegger definerte krav til funksjonalitet fra leietagere/kunder og på egne krav til kvalitet, økonomi, fremdrift og HMS.

Du skal lede driftsteknikere, du får resultatansvar for felleskostnader i din eiendoms-portefølje og du rapporterer til forvaltningsdirektør.

Klikk her for å søke på stillingen

Prosjektleder ettermarked - næringseiendommer

Løsningsorientert og serviceinnstilt, og erfaring fra prosjektledelse? Vi vil sikre at leietakere blir fornøyde kunder gjennom å styrke organisasjons evne til å følge opp garantier og reklamasjoner på nybygg. Videre skal vi videreutvikle oss på gjennomføring av vedlikeholdsprosjekter. For å oppnå dette etablerer vi en ny stilling som prosjektleder for ettermarked.

Klikk her for å søke på stillingen

Vi søker fleksibel grafisk designer

Vi ser etter en strukturert og formsterk grafisk designer til å bistå vår markedsavdeling i Oslo. Som grafisk designer i Höegh Eiendom vil du bistå med produksjon av materiell (print og digitalt), presentasjoner og koordinering av mindre prosjekter. Du er selvgående, men du vil være i dialog med kolleger fra markedsavdelingen underveis.

Klikk her for å søke på stillingen

Vi søker ny prosjektleder!

Til vår stedsutviklingsportefølje i Moss, skal det utvikles og bygges flere sentrale og spennende prosjekter, som krever tydelig ledelse av en kompetent prosjektleder. Vi søker derfor etter en selvstendig prosjektleder, som har solid, faglig kompetanse, interesse og god forståelse for de suksesskriterier som må oppfylles for å kunne levere et godt prosjekt.

Klikk her for å søke på stillingen

Åpen søknad

Søker du etter nye utfordringer og en fremtidsrettet arbeidsplass med fokus på trivsel? Vi søker stadig etter flere engasjerte ansatte som vil være med på å utvikle Höegh Eiendom. Vi ønsker å bygge bydeler som løfter byen de ligger i. Men først og fremst ønsker vi å bygge boliger, arbeidsplasser og miljøer som gjør livet bedre for menneskene som skal bruke rommene, byrommene og bydelene. Vil du være med på laget?

Ledige stillinger finner du i vår søknadsportal. Dersom vi ikke har en aktuell stilling for deg, kan du gjerne sendes oss en åpen søknad.

Lurer du på noe i forbindelse med muligheter i Höegh Eiendom eller innsending av åpen søknad – ta gjerne kontakt med vår HR sjef Trine Reinertsen, mobil 92 88 72 17.

Åpen søknad