Höegh Eiendom utvider satsningen på fleksible kontorlokaler og har besluttet en ny etablering i Indekshuset på Solli plass. Ö Indekshuset etableres i forbindelse med den nye kaféen i første etasje og blir på ca. 1.000 kvm. Dette blir den fjerde fleksible kontorløsningen som Höegh Eiendom setter i drift og åpning planlegges allerede til sommeren.

«Etter suksessen vår i Parkkvartalet ønsker vi nå å ekspandere i lokalmarkedet vårt rundt Solli Plass. Vi har valgt å satse på litt større kontorer ved denne etableringen, da vi opplever at dette er noe markedet etterspør. Denne etableringen vil også gjøre Indekshuset enda mer attraktivt med tanke på de tilleggsfasilitetene som Ö kan tilby til de øvrige leietakere i bygget.» sier Jørgen Chr Flaa som leder Ö satsningen i Oslo

Ö Indekshuset legges til byggets 2. etasje og vil bestå av totalt 10 kontorer i størrelse fra 3-16 ansatte, med direkte adkomst fra det nye inngangspartiet i Indekshuset.

Det vil bli lagt opp til flere møterom, i tillegg til at medlemmene kan benytte møteroms senteret i Parkkvartalet. Interiørkonseptet skal være tuftet på Indekshusets ikoniske 60-talls arkitektur. Klassiske skandinaviske møbler fra midten av århundret, blandet med ny norsk design. Plassbygde møbler i tre skal skape et avslappet, men likevel luksuriøst areal med et vink til fortiden. Det er også en ambisjon om å få inn gjenbruk i form av møbler fra den samme tidsepoken.

«Vi har stor tro på at timingen på denne åpningen treffer bra i markedet. Det er mange selskaper som har tilbrakt mye tid på hjemmekontor den siste tiden, men som ønsker seg et kontor fra høsten av. I tillegg tror vi at året vi har lagt bak oss har gjort at flere selskaper ønsker seg mer fleksibilitet. Alle medlemsavtaler i Ö har 30 dagers løpende oppsigelse og vil gi selskaper akkurat dette.» Sier Andreas Aichberger som er salgssjef i Ö Oslo.