Byggfakta signerer ny leieavtale med Höegh Eiendom i Moss, og utvider til 1000 kvadratmeter for å huse videre vekst.

Byggfakta forlenger leieavtalen med Höegh Eiendom på Verket i Moss. Selskapet, som har levert prosjektinformasjon til bygg- og anleggsbransjen siden 1969, har hatt tilholdssted på Verket siden 2018. Nå opplever de sterk vekst, og øker antall kvadratmetere samtidig som leiekontrakten forlenges.

– Vi i Höegh Eiendom er glade for å sikre en forlenget avtale med en solid leietaker som Byggfakta. Avtalen omfatter 1000 kvadratmeter på Verket frem til 2030, og vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid, forteller Steinar Løvdal, Höegh Eiendoms kunde- og eiendomssjef i Moss.

– Vi har for øyeblikket svært lite ledig av kontorarealer på Verket. Vi ser at flere ønsker å etablere seg hos oss, og er i ferd med å utvikle et nytt kontorprosjekt med svært god bærekraftprofil i området, sier Løvdal.


Unikt miljø

Byggfakta er en veletablert bedrift i Moss og på Verket. Lokalene befinner seg i et flott, gammelt industribygg som ble totalrehabilitert i 2017.

– Siden vi flyttet inn i våre fantastiske lokaler, har vi vært gjennom en pandemi hvor få ansatte har vært på kontoret. I 2022 er alle kommet tilbake, samtidig som vi opplever en sterk vekst. Det har skapt nye behov for lokaler. Kontoret er et svært viktig møtepunkt for vår virksomhet, og miljøet vi kan tilby våre ansatte på Verket er virkelig unikt, sier Lars Schön, administrerende direktør i Byggfakta.

– For oss i Byggfakta vil kontoret i fremtiden bli enda viktigere for å kunne tilby både kunder og ansatte et dynamisk og inspirerende arbeidsmiljø. Vi er derfor spesielt glade for å være på Verket, og en del av utviklingen og det pulserende livet her, sier Schön.