Ski - Glynitveien 17

Ski

.

Ledig: 0 - 7500 kvm

.

Type: kombinasjonslokale

Thea Martine Blyverket
Utleiesjef Drømtorp - Ski Næringspark

Om Drømtorp, Ski Næringspark

Ski kommune. Et av Østlandets raskest voksende områder. Et område der vekst er et potensial i seg selv. Både for mennesker og bedrift. Både privat og på jobb.

Midt i hjertet av Ski finner du den grønne næringsparken på Drømtorp. Den som tidligere het Ski Næringspark heter nå Drømtorp, Ski Næringspark. Drømtorp gir nye fremtidsrettede perspektiv. Nye drømmer. Som skal realiseres i årene som kommer. Vi snakker ikke bare om å legge en alen til sin vekst, men å skyte i været. Å ekspandere. Det er nettopp det som nå skjer i bydelen Ski Øst. Mellom 4.000 og 6.000 boliger skal nå bygges, og i tillegg åpnes det for nye skoler og barnehager.

Höegh Eiendom eier en vesentlig del av utviklingsprosjektet Ski Øst, sammen med sine partnere i Ski Øst AS og Ski Næringspark AS, og skal utvikle minst 1000 boliger. Næringsutviklingen på Drømtorp vil selvsagt være en del av den eksplosive veksten. Å tilrettelegge for din virksomhets nåværende og fremtidige behov er Drømtorps ambisjon. Du – og bedriften din – skal kunne vokse på Drømtorp.

Dersom det ikke pr dags dato er ledige lokaler som samsvarer med deres behov, ta kontakt for en hyggelig prat – så finner vi en løsning sammen. Som vist på illustrasjon har vi skisseprosjekter klare som kan tilpasses din virksomhet. Vi har ca. 85.000 kvm BTA i nærområdet og det byr på mange muligheter.

Les mer

Fasiliteter

Co-working
Møterom
Møteromssenter
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Ladestasjoner
Personal- restaurant
Sykkelparkering

Besøksadresse Drømtorp, Ski Næringspark: Anolitveien 4

1400 Ski, Norge