Oslo - Parkveien 53 A

Oslo

.

Ledig: 2450 kvm

.

Type: kontor

Hans Olav Johannessen
Utleiesjef Oslo

Om eiendommen

Eiendommen har vært i selskapets eie siden 1970-tallet. Eiendommen har en flott beliggenhet på hjørnet av Parveien og Colbjørnsens gate. Bygningene i den østre delen av Colbjørnsens gate er oppført på slutten av 1860-tallet. Hele byggets eksteriør er fredet av Byantikvaren.

I 2007 gjennomgikk bygget en fullstendig rehabilitering. Fra å være en slitt bygård fremstår den nå som en attraktiv kontoreiendom i prestisjesegmentet. I nært samarbeid med Byantikvaren har vår arkitekt og våre prosjektledere satt gårdens eksteriør tilbake til dens opprinnelige utseende. Innvendig ble vegger, gulv og himlinger fjernet og erstattet med moderne materialer av høy kvalitet. Nytt integrert elektrisk- og IKT-anlegg, topp ventilasjons- og kjøleanlegg integrert i himlinger, ny heis osv. ble installert.

Coldbjørnsens gate er en av de første gatene i Homansbyen bak Slottet. Med sine rikt dekorerte fasader, små forhaver og homogene bygningsmasse representerer området noe av det fineste byen har av helhetlig sammensatt bebyggelsesområde. Høsten 2007 inngikk vi en 10 år lang leieavtale med Boston Consulting Group (BCG) om leie av hele bygget, cirka 2 400 kvm. BCG flyttet inn i første kvartal 2009.

Fasiliteter

Bilvask
Dusj/Garderobe
Garasje/P-plass
Personal- restaurant
Sykkelparkering

Parkveien 53 A

0256 Oslo, Norge