Oslo - Karvesvingen 5

Oslo

.

Ledig: 475 - 8500 kvm

.

Type: kontor

Christian Geelmuyden
Utleiesjef HasleLinje

Om eiendommen

I fremtiden skal vi ikke nødvendigvis jobbe hardere, men smartere. Når Atea flytter inn i det som skal bli et skikkelig smart bygg på Hasle står kunnskapsdeling på tvers av bransjer helt sentralt. Nå søker vi, sammen med Atea, andre nyskapende bedrifter som vil bli med på reisen. 8.300 kvm BTA smarte lokaler står innflytningsklare i januar 2020.

Så hva mener vi med et «skikkelig smart bygg»? Ja, det handler om data, sensorer, beacons, API-er og teknologi som lar deg styre lyset over pulten. Men det handler i mye større grad om hvordan vi jobber og hvordan kvadratmeterne skaper de gode møteplassene.

Felles funksjoner kan deles og sikre samarbeid – det er Smart Personalresturanten kan brukes til co-working utenfor lunsjtid – det er Smart Møterom og konferansefasiliteter kan deles mellom leietakere i bygget – det er Smart Leietakere kan betale etter arealforbruk – det er Smart Tilleggstjenester kan bookes gjennom en felles plattform – det er Smart Ansatte har full oversikt over alle mobilitetsløsninger i området – det er Smart

Målet er å skape de beste omgivelsene for å få til en optimal hverdag og dermed de beste resultatene. I fremtiden skal vi ikke nødvendigvis jobbe hardere, men smartere. Dette legger vi til rette for når bygget står innflytningsklart januar 2020.

Les mer

Fasiliteter

Bildelingsordning
Co-working
Dekk- og skibokshotell
Dusj/Garderobe
Møterom
Møteromssenter
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Ladestasjoner
Kaffebar
Personal- restaurant
Sykkelparkering
Elsykler
Takterrasse
Tørkerom
App
Videokonferanserom
Concierge

Karvesvingen 5

0579 Oslo, Norge