Oslo - Hasle Handelshus

Oslo

.

Ledig: 20-1000 kvm

.

Type: handel

Cecilie Landgraff Bruusgaard
Utleiesjef HasleLinje

Om eiendommen

Vinmonopolets sentralanlegg er tegnet av arkitektene Juell og Scheen, oppført ca. 1933. For dette funkis-anlegget mottok arkitektene Houens diplom i 1934 for god arkitektur. Hovedbygget er konstruert av stål med fasader i rød tegl. Hovedbyggets grunnflate er ca. 8.000 kvm og utgjør totalt ca. 37.000 kvm.

Foruten hovedbygget som primært huser kontorlokaler samt produksjonsanlegg, er den 95.000 kvm store tomten bebygget med ulike lager- og produksjonsbygg, til sammen ca. 93.000 kvm bygningsmasse. Bygngingsmassen er et fint eksempel på hvordan man kan skape et helhetlig og arkitektonisk sammesatt kontor- og produksjonsanlegg.

Arcus-Gruppen fraflytter eiendommen medio 2011 til fordel for nytt kontor-/lager- og produksjonsanlegg på Gjelleråsen. Höegh Eiendom kjøpte eiendommen sammen med Bunde Eiendom sommeren 2007.

Vi har sammen etablert selskapet Hasle Utvikling AS og ansatt daglig leder for planlegging og gjennomføring av de store utviklingsoppgavene som ligger foran oss. Selskapet har nettopp sendt inn forslag til omregulering av området. Reguleringsformålene omfatter bl.a. bolig, hotell, kontorer og handel.

HasleLinje – Et sted for alt Haslevangen är en del av HasleLinje prosjektet.

Les mer

Fasiliteter

Bildelingsordning
Dusj/Garderobe
Garasje/P-plass
Ladestasjoner
Sykkelparkering
Kaffebar

Haslevangen 16

0579 Oslo, Norge