Nå skjer det på Verket i Moss

På tomten til gamle M. Peterson Sønn, i Moss, er Höegh Eiendom nå i full gang med å utvikle en ny bydel, som passende nok har fått navnet Verket.

Her har vi jobbet med å få frem en ny levende bydel i Moss som både innbyggerne, innflytterne og vi i Höegh Eiendom kan være stolte av. Gamle kulturminner blir tatt vare på for ettertiden, samtidig som området på nytenkende vis utvikles med øye for fremtiden. En av de viktigste jobbene vi som selskap har gjort i Moss, er å ta vare på Arbeiderboligene på Verket og Konventionsgaarden. Etter 6 år og over 70 millioner i investering, fremstår arbeiderboligene og Konventionsgaarden som de smykkene de er.

Den nye bydelen Verket har store ambisjoner, og er forventet å ta en tydelig og aktiv rolle i den videre utviklingen av Moss by. Blant annet skal det innen 2038 planlegges utvikles 3000 nye boliger her, samtidig som det også skal legges til rette for et pulserende liv og ulike kulturarenaer her. Første boligbyggetrinn har fått navnet Støperiet, hvor salgsstarten på 63 flotte leiligheter går i gang allerede i september.