Securitas utvider på Hasle

Securitas nye hovedkontor på HasleLinje
Securitas flytter sitt hovedkontor fra Urtegata i Oslo sentrum til nytt kontorbygg på HasleLinje i mars 2018. Securitas har utvidet den opprinnelige leieavtalen og inngått avtale om leie av ytterligere én kontoretasje.

For å styrke sin posisjon innen høysikkerhetsmarkedet kjøpte Securitas i sommer selskapet Infratek Security Solutions. De to organisasjonene skal integreres og samlokaliseres i Securitas nye hovedkontor på Hasle. Securitas har derfor inngått avtale om leie av tilleggsareal på ytterligere én kontoretasje på ca. 1.600 kvadratmeter, samt et kombinasjonsareal på 650 kvadratmeter for lager og kontor i 1. etasje.

Bygget er dermed i ferd med å fylles opp, og det gjenstår kun toppetasjene og et mindre areal før det er fullt utleid.

– Det er alltid hyggelig når våre leietakere vokser og vi kan tilby ekspansjonslokaler i samme bygg. Én av mange fordeler på Hasle er at vårt kontorområde er så stort, ferdig utviklet rundt 120.000 kvadratmeter kontorlokaler, at det alltid vil finnes rom for ekspansjon, sier Christian Geelmuyden, utleiesjef på HasleLinje.

– Securitas’ nye hovedkontor får i disse dager fasadekledningen på plass, deretter gjenstår innvendige arbeider, før vi gleder oss til å ta imot Securitas i begynnelsen av 2018, avslutter Geelmuyden.