Salgssuksessen fortsetter på Verket i Moss!

Leilighetene på Verket i Moss selges i rekordfart!
Leilighetsprosjektet Støperiet har så langt vært en salgssuksess. I de to første salgstrinnene ble 75 leiligheter solgt i rekordfart. Vi har derfor startet salget av 53 nye leiligheter.

Oppmøtet ved salgsstart for salgtrinn 3 var meget bra. Rundt 100 mennesker var innom og vi solgte bra. Det fjerde og siste salgstrinnet består av 37 leiligheter med planlagt salgsstart i første kvartal 2017. 

Alt tyder på at vi kan starte bygging på Støperiet allerede til våren. De som allerede har bestemt seg for å bo på Støperiet kan etter planen flytte inn ved juletider 2018. Deretter vil innflyttinger skje fortløpende. 

Støperiet på Verket består av fem bygninger med 165 leiligheter og 6-7 næringsseksjoner rundt et grønt gårdstun.  Næringsseksjonene henvender seg ut mot gateplanet og kulturplassen. Leilighetene er lyse, moderne og med ekstra god takhøyde. Størrelsene variere fra 40-137 kvm. 

Verket Støperiet er et område som passer alle i ulike livsfaser, og hvor kjøperne har lagt stor vekt på ytre forhold som nærheten til sjøen, tilgang til båtplasser, nærhet til naturen og kort vei til togstasjon og sentrum. Alle beboere får gratis tilgang til både kajakk og sykler slik at de kan nyte nærområdet til fulle.

Nysgjerrig på Støperiet? Besøk gjerne stoperietmoss.no.