HasleLinje har inngått avtale med Evolve om leie av 1.800 kvm i Portalbygget på Hasle.

Evolve - ny leietaker på HasleLinje
HasleLinje har inngått avtale med Evolve om leie av 1.800 kvm i Portalbygget på Hasle.
Evolve er et medlemsbasert kontorsenter med ni ulike sentre – hovedsakelig i Oslo, men også i Drammen og på Rosenholm Campus syd for Oslo. Kontorsenteret tilbyr fleksible og skreddersydde arbeidsplasser og møterom, der medlemmer til en fast pris fritt kan bruke fasilitetene som de selv ønsker. 

-Med HasleLinje utvider Evolve sitt tilbud til også å omfatte større bedrifter og prosjekter. Eksepsjonelt god infrastruktur og bygningsmasse gir våre medlemmer muligheter til å sitte i et bygg de ellers bare kunne drømt om. HasleLinje er et tiltalende og spennende område med sjel og sjarm, og med et stort potensiale for Evolve på flere måter, sier Mariann Wollan, daglig leder i Evolve.

Evolve på Hasle får beliggenhet i toppetasjen i Portalbygget, som også huser hovedkontoret til COWI. Når Evolve flytter inn ved årsskifte er over 90% av bygget utleid. 

-HasleLinje er et attraktivt område som vokser med mange nye arbeidsplasser og boliger. Evolve-konseptet bidrar til å komplettere tilbudet og styrke mangfoldet for området, helt i tråd med vår strategi. Det er derfor en stor glede å ønske Evolve velkommen til HasleLinje, sier Eirik Thrygg, adm. dir. i Höegh Eiendom.