Nyheter

Magasinet

Byer som begeistrer er morgendagens urbane mantra. Vårt løfte er å bidra til å skape nettopp slike byer, og mange nye bygulv er i ferd med å bli en realitet i Moss, og på Ski og Hasle. I vårt nye magasin - Ö - kan du bli kjent med alle disse levende bydelene.

Les mer i magasinet Ö

Spektakulært CoWorkingSpace på Verket

Nye store ting er på gang på Verket. Området har i århundrer vært et lokaliseringssted for arbeidsplasser i Moss. Nå vil vi skape et nytt pulserende arbeidsområde med et spektakulært CoWorkingSpace i de gamle industrihallene til M. Peterson & Søn.

Les mer

Rammetillatelser på HasleLinje

HasleLinje har mottatt rammetillatelser fra Oslo kommune Plan- og bygningsetaten (PBE) for oppføring av nytt skolebygg for WANG Ung Oslo, samt rehabilitering og påbygg for Bygg01 på Hasle.

Les mer
Verket blir en ny og levende bydel i Moss

​Höegh Eiendom og Veidekke Entreprenør med samarbeidsavtale

Höegh Eiendoms datterselskap Verket Moss AS og Veidekke Entreprenør AS Distrikt Follo/ Østfold, har inngått samarbeidsavtale om utvikling av Ankers Hus og Støperiet på Verket i Moss.

Les mer

Ønsker Politihøgskolen velkommen til Moss

17. februar ga Regjeringen Justis- og beredskapsdepartementet i oppdrag å utrede en omlokalisering av Politihøgskolens virksomhet. Nå tilbyr Moss kommune og Höegh Eiendom politiet en toppmoderne skole i sentrum av Moss.

Les mer

Kverneriet til Solli plass

Oslos mest populære hamburgerrestaurant etablerer seg på Solli plass. Kverneriet har inngått leieavtale med Höegh Eiendom om leie av den tidligere bankfløyen i Indekshuset, og åpner sitt nye flaggskip i mai 2017.

Les mer

​Skatteetaten til Verket i Moss

Höegh Eiendom har inngått en 10-års leieavtale med Skatteetaten om leie og oppføring av nytt kontorbygg på Verket i Moss

Les mer
Wang Ung Oslo

WANG Ung Oslo flytter til HasleLinje

HasleLinje har inngått avtale med WANG Ung Oslo om oppføring og utleie av et nytt skolebygg på Hasle. Bygget skal være en arena for læring og aktivitet for ungdomsskoletrinnet. Leieavtalen løper over 20 år. Skolebygget skal stå ferdig til innflytting ved skolestart høsten 2018.

Les mer

Salgssuksessen fortsetter på Verket i Moss!

Leilighetsprosjektet Støperiet har så langt vært en salgssuksess. I de to første salgstrinnene ble 75 leiligheter solgt i rekordfart. Vi har derfor startet salget av 53 nye leiligheter.

Les mer

JA til boliger, næring og skoler i Ski Øst!

Kommunal- og moderniseringsdepartementet godkjenner store deler av kommunedelplanen for Ski Øst i Ski kommune. Planen gir rom for inntil 10.000 nye innbyggere, idrettspark, skoler og næringsutbygging. Höegh Eiendom eier 52% av prosjektet. Vi gleder oss til å være med på utviklingen av Ski.

Les mer
Årets Grønne Driftsteam 2016

Heder og ære til vårt dyktige driftsteam på HasleLinje!

Höegh Eiendoms driftsteam på HasleLinje var i år, sammen med to driftsteam fra Entra Eiendom, nominert til "Årets Grønne Driftsteam 2016".

Les mer

HasleLinje vertskap for nettverket Ung i Næringseiendom.

HasleLinje var vertskap for Ung I Næringseiendom. Aaron Naparstek, internasjonal urbanist, kom for første gang til Norge i forbindelse med arrangementet og delte sine erfaringer om fremtidens mobilitet i storbyer. 

Les mer
Støperiet, Verket Moss

Boligprosjektet Støperiet på Verket i Moss med salgsrekord

Boligprosjektet Støperiet på Verket i Moss selges unna i rekordfart. Med hele 95% av leilighetene solgt ved salgsstart har prosjektet satt ny salgsrekord.

Les mer
Evolve - ny leietaker på HasleLinje

HasleLinje har inngått avtale med Evolve om leie av 1.800 kvm i Portalbygget på Hasle.

HasleLinje har inngått avtale med Evolve om leie av 1.800 kvm i Portalbygget på Hasle.

Les mer
Ny konferansesal i Askim

Ny konferansesal i Askim

Østfold Næringspark åpnet i forrige uke en ny konferansesal med plenumskapasitet på inntil 40 personer. Leietakere i parken, og næringslivet i Askim, kan nå nyte godt av lyse og luftige møteromsfasiliteter med topp moderne AV-utstyr og mulighet for bestilling av catering.

Höegh Eiendom på markedsdager i Ski og Askim

Næringsparkene i Ski og Askim, som lenge har vært del av Höegh Eiendoms portefølje, har de siste ukene arrangert markedsdager for leietagere og spesielt inviterte fra det lokale næringslivet. Formålet har vært å bli bedre kjent, og å presentere seg for eksisterende og fremtidige leietagere. Både i Ski og Askim stilte ordfører og representanter fra næringsutvikling i kommunen opp. Politikere og deltagere berømmet Höegh Eiendom for sitt engasjement og bidrag til utviklingen av det lokale næringslivet. Begge markedsdagene var preget av svært god stemning, noe som resulterte i at mange nye kontakter ble knyttet.

Les mer

Höegh Eiendom med på ”Riktig med en gang Tour 2016”

Det landsdekkende konferansekonseptet «Riktig med en gang Tour 2016» har i løpet av våren besøkt flere av landets store byer. Konferansen bidrar til dialog og læring i arbeidet med bærekraftige og miljøvennlige tekniske løsninger i yrkesbygg, og retter seg mot private og offentlige eiendomsselskaper, driftsselskaper, rådgivere og leverandører.

Les mer
Securitas nye hovedkontor på HasleLinje

Securitas utvider på Hasle

Securitas flytter sitt hovedkontor fra Urtegata i Oslo sentrum til nytt kontorbygg på HasleLinje i mars 2018. Securitas har utvidet den opprinnelige leieavtalen og inngått avtale om leie av ytterligere én kontoretasje.

Les mer

HasleLinje vertskap for nettverket Ung i Næringseiendom.

HasleLinje var vertskap for Ung I Næringseiendom. Aaron Naparstek, internasjonal urbanist, kom for første gang til Norge i forbindelse med arrangementet og delte sine erfaringer om fremtidens mobilitet i storbyer. 

Les mer

HasleLinje sponser Hasle Løren IL

HasleLinje har inngått sponsorsamarbeid med Hasle Løren IL. Avtalen har en varighet på tre år med opsjon på ytterligere to år, og omfatter både bredde- og eliteidrett.


Haslelinje – intet mindre enn excellent!

HasleLinje er et av Oslos største utviklingsprosjekter innen næring og bolig, hvor vi har lagt spesielt stor vekt på miljø og bærekraft. Derfor er vi også veldig stolte over å kunne melde at Frontbygget her har mottatt BREEAM-NOR-sertifiseringen”Excellent” som et av få bygg i Norge.

Les mer

Helt i front!

HasleLinje var vertskap for årsmøtet til NGBC, med et påfølgende seminar om utviklingen av området. Møtet ble holdt i Frontbyggets flotte kantine, hvor byggets endelige sertifikat for BREEAM-NOR-EXCELLENT høytidelig ble overrakt.

Les mer

Nå skjer det på Verket i Moss

På tomten til gamle M. Peterson Sønn, i Moss, er Höegh Eiendom nå i full gang med å utvikle en ny bydel, som passende nok har fått navnet Verket.

Les mer

Wergelandsveien 7 – antikvarisk bygg møter moderne fasadesystem

Wergelandsveien 7, den elleve etasjes høye blokken fra 1957, beliggende ved Slottet og tegnet av arkitekt Nils Holter, har nylig fått en omfattende utvendig rehabilitering. Høegh Eiendom oppdaget i 2012 at de støpte fasadeplatene var i ferd med å sprekke opp, noe som kunne føre til ras og skader, men sterke antikvariske føringer ga rehabiliteringsarbeidet spennende utfordringer.

Les mer