Jobbe i Höegh Eiendom

Jobbe hos Höegh Eiendom

Vi drives av vår visjon om å skape levende steder som begeistrer. Visjonen skaper rammen for vår virksomhet og organisasjonskultur. Vi skal gjennom våre verdier skape arbeidsmiljø for begeistring, langsiktighet, muligheter og gode relasjoner. Våre ansatte og deres kompetanse, erfaring og holdninger er vår viktigste ressurs. Derfor jobber vi for å rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere som deler vår visjon og verdier, og som ønsker å være med å skape levende steder som begeistrer sammen med oss.

Ledige stillinger

Operativ og forretningsorientert økonom

Höegh Eiendom søker en controller som vil inngå i økonomi- og finansavdelingen med totalt 7 medarbeidere og rapportere til økonomidirektør. Regnskapsførsel for konsernet er outsourcet og utføres av et samlokalisert selskap. Arbeidsoppgaver vil bl.a. være:

 • Oppfølging av prosjektregnskap for egen portefølje med nærings- og boligprosjekter
 • Oppfølging av driftsregnskap overfor våre eiendomsforvaltere
 • Utarbeidelse av budsjetter, prognoser, rapporter etc
 • Utarbeidelse av konsernregnskap, rapporter og presentasjoner
 • På litt sikt kunne være selskapets fagperson innen IFRS Rådgiver for porteføljedirektør, eiendomsforvalter og prosjektledere innen økonomi
 • Videreutvikling av vårt internkontrollsystem
 • Andre oppgaver innen økonomifunksjonen

Du er utdannet siviløkonom eller tilsvarende, har minimum tre års erfaring og gjerne kjennskap til eiendomsbransjen og prosjektregnskap. Du har gode kunnskaper om MVA (en fordel med kunnskaper om særreglene for eiendom), gode ferdigheter i Excel og du har interesse for BI-systemer. Vi søker en analytisk, initiativrik og strukturert controller med god formuleringsevne. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt eiendomsmiljø. Höegh Eiendom gir stort spillerom for medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Arbeidssted vil være Moss og Oslo.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Johnny Aastad hos Compass Human Resources, tlf. 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Skriftlig søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknappen på finn.no.

 

Driftstekniker Oslo sentrum

Vi søker en serviceinnstilt driftstekniker som er vårt ansikt utad og som skal ha ansvar for løpende drift og vedlikehold av våre eiendommer. Du vil inngå i vår forvaltningsavdeling og samarbeide tett med driftsleder, eiendomsforvalter, prosjektleder og våre leietakere. Arbeidsoppgaver vil bl.a. være:

 • Daglig kontakt med leietakere og brukere av eiendommen.
 • Bidra til et godt forhold mellom Höegh Eiendom og leietakere
 • Drift, tilsyn og vedlikehold av bygninger med tekniske anlegg og uteanlegg
 • Utføre forefallende vedlikehold som f.eks. enkel maling og reparasjoner
 • Delta i utarbeidelse av vedlikeholdsplaner, budsjett og utviklingsplaner for eiendommene
 • Stedlig brannvernledelse inkl. oppfølging av avvik og oppdatering av brannbok
 • Ajourføre drifts- og teknisk dokumentasjon (FDV og internkontroll systemer) Oppfølging av byggets renovasjon og sorteringsgrad
 • Ettersyn og vedlikehold av inngangsparti og fellesareal

Du kan gjerne ha fagbrev innen byggetekniske fag eller allsidig relevant praksis innen drift og vedlikehold av bygninger og tekniske anlegg (ventilasjon, automasjon/elektro, varmeanlegg). Videre er det en fordel om du har kjennskap til internkontroll, HMS, brannvern og energioppfølging. Du må ha god kunnskap om bruk av data som arbeidsverktøy og beherske norsk og engelsk både muntlig og skriftlig. Førerkort kl. B er nødvendig.

Vi søker deg som trives med en variert hverdag, du brenner for å gi våre kunder den beste service og har øye for detaljer. Du kommuniserer godt og du er seriøs, ryddig og strukturert i din arbeidsstil. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt eiendomsmiljø. Höegh Eiendom gir stort spillerom for medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Johnny Aastad hos Compass Human Resources på telefon 909 80 198. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknappen på finn.no.