HasleLinje

Moderne og innovative kontorer er en suksessfaktor. Sett din virksomhet på kartet i et nytt kontorbygg på HasleLinje. Her kan du etabler deg i lokaler som er tilpasset din virksomhet der dine ansatte vil trives og arbeide effektivt. HasleLinje har perfekt beliggenhet med 10 minutter til "alt" og med frodige grøntområder på historisk grunn. Dette vil være en arbeidsplass å være stolt av.

Ledige arealer
2. etg. ca. 910 kvm
7. etg. ca. 1600 kvm
8. etg. ca. 1600 kvm 

7. og 8. etg. har mulighet for intern trapp. 

Bygget 
Lamell B er et kontorbygg på ca. 15 000 kvm fordelt på åtte etasjer og to kjelleretasjer. Bygget er under oppføring og skal stå ferdig våre 2018. Det legges opp til gode kvaliteter i både fellesareal og kontorareal. Alle etasjene har meget gode lysforhold og flott utsikt. Bygget får felles garderobe, kantine og flott, representativt inngangsparti mot Bøkkerveien.

Øvrige leietakere
Lamell B vil huse hovedkontoret til Securitas.

Beliggenhet
HasleLinje ligger på Hasle i bydel Grünerløkka nordøst i Oslo. Innenfor tomteområdet som tidligere huset Vinmonopolets produksjonsanlegg. HasleLinje ligger svært sentralt plassert i forhold til det meste. Kort vei til Oslo sentrum og geografisk midt i mellom Oslos bydeler i øst, nord og syd. Enten du kommer fra sentrum, Smestad, Furuset, Groruddalen, og Gardermoen eller fra Kolbotn, fører alle veier direkte til HasleLinje. En perfekt beliggenhet. 

Kommunikasjon
HasleLinje ligger midt i et betydelig kollektivknutepunkt med 10 min. til «alt». Det er kort vei til T-banestasjonene Løren, Hasle og Økern som ligger på hvert hjørne av området.  Fra Hasle stasjon er det kun 8 minutter til Jernbanetorget og Oslo S. Den nye T-banestasjonen på Løren knytter området nær til Storo og Nydalen med reisetid på 6 min. 
HasleLinje ligger tett på hovedveinettet og det det god kommunikasjon med bil til Ring 3, Rv4, Østre Aker vei og E6 nord/syd. Et titalls busslinjer og Flybussen har stoppested i området.

Norges største bildelingsordning befinner seg på HasleLinje. Her finner du el-biler, hybridbiler og konvensjonelle biler fra Hertz BilPool.

Oslo BySykkel skal etablere nye sykkelstativer på HasleLinje. Ytterligere to stativer er allerede etablert på Hasle, blant annet ved T-banen. 

Om HasleLinje
HasleLinje er et av de største byutviklingsprosjektene i Oslo. På området der Vinmonopolet tidligere hadde sitt produksjonsanlegg utvikles nå en helt ny «bydel» med boliger, kontorer og butikker. Området er på 100 mål og tilsvarer arealet av 14 fotballbaner. Ferdigutviklet i 2023 vil HasleLinje bestå av 6000 arbeidsplasser og 750 boliger. Nåværende og fremtidige ansatte og beboere på HasleLinje skal tilbys et rikt handels- og servicetilbud. Utviklingen favner bredt og åpner for mange typer næringsvirksomhet.

 

Fakta

Byggeår: 2018
Etasjer: 8
Adresse: Bøkkerveien 5, 0579 Oslo
Arkitekt: LOF Arkitekter
Kategori: Kontorer

Fasiliteter

Kantine
Sykkelparkering
Bildelingsordning
Garderobe/ dusjfasiliteter
Resepsjon
BREEAM NOR VERY GOOD