interessert
kontakt-label
tilbake

Attraktivt og sentralt, rett bak Slottsparken

Parkveien 53A

type-lokale

Kontor

areal

609 kvm

kapasitet

10 - 20 ansatte

pris

ta-kontakt

se-bildegalleri
se-kart

velkommen-inn

Leter du etter et kontor, eventspace, møteromssenter, showroom eller kurs- og konferanserom? Da er Loftet i Parkveien 53A midt i blinken.

Ledig areal ligger i byggets 4. etasje samt loftet. Lokalet vil bli totalrehabilitert og tilpasset ny Leietaker. Lokalet er i dag ikke godkjent for permanente arbeidsplasser, og egner seg godt til møterom, showrom eller dropdown arbeidsplasser. Her får du tilgang på et stort kjøkken med felles bespisning, møterom og toaletter. Resten av lokalet bestemmer du selv hvordan du vil utforme.


Fra Loftet går det en trapp ned til 4. etasje, hvor du kan benytte deg av separate kontorer og møterom. Med vinduer ut mot Slottsparken, har du konge utsikt. Om lysten på lunsj laget av Parkkvartalets flinke kokker melder seg, er det bare å ta heisen ned til personalrestauranten i 1. etasje. Personalrestauranten holder et særdeles høyt kvalitetsnivå med et unikt matkonsept der fokuset på gode råvarer og kortreist mat står i sentrum. Vinteren 2020 åpner en splitter ny kaffebar!


Parkveien 53A er en del av Parkkvartalet som nå gjennomgår en totalrehabilitering både utvendig og innvendig. Tre eiendommer kyttes sammen til en med et meget godt servicetilbud. Rehabiliteringen vi være ferdig høsten 2020, og eiendommen vil da fremstå med høye kvaliteter og meget funksjonelle kontorer.


Bli del av et profesjonelt og kreativt miljø, der fleksibilitet og komfort er i fokus. Attraktivt og sentralt, kun få meter fra inngang til Nationaltheatret stasjon - der tog og T-bane stanser. Solli Plass ligger i kort gåavstand unna og byr på et rikt utvalg av populære kaféer og restauranter. Hvis du er glad i å trene, er ikke veien lang til SATS.


Overtakelse etter avtale. Overnevnte leiepris er basert på et estimat fra utleier. Endring/justering på planløsning og bygningsmessige arbeider vil føre til endringer i prisen.

  • Kaffebar
  • Personalrestaurant
  • Møteromssenter
  • Miljøvennlig bygg
  • Bildeling
  • Coworking
  • Garderobe
  • Treningsrom
  • Sykkelparkering
  • Parkering

naeromradet-map-headline

naeromradet-map-headline

sa-du

meld-interesse

jeg-onsker Attraktivt og sentralt, rett bak Slottsparken i Parkveien 53A
name-label
phone-label
email-label
comment-label

disclaimer

send
form-submit
Utleiesjef
Hans Olav Johannessen