interessert
kontakt-label
tilbake

Kontor og hotell i ett bygg – det beste av to verdener!

Karvesvingen 7

type-lokale

Kontor

areal

251

kapasitet

20 - 40 ansatte

pris

ta-kontakt

se-bildegalleri
se-plantegninger
se-kart

velkommen-inn

Karvesvingen 7 (K7) blir et kontorbygg integrert i et hotell. Bygget består av syv etasjer, parkeringskjeller med rundt 20 plasser for korttidsparkering og sykkelparkering. Det er ledige lokalet er på 250 kvm og ligger i 5. etasje. Bygget ferdigstilles i 2021.

Som leietaker i K7 har man alle hotellets fasiliteter tilgjengelig; restaurant, bar, uteservering, treningssenter, møteromssenter, business lounge og lobby.

Ingen bedrifter er like – og alle bedrifter endrer seg. K7 gir fleksibilitet til å håndtere tilvekst av både fri og bundet arbeidskraft. Kontorbygget knyttes sammen med et spennende hotell som gjør det mulig å holde en konferanse, gjennomføre større møter og innlosjere gjester. Et levende miljø med blant annet barer og restauranter vil være åpne for alle hele uken.

Business loungen ved inngangspartiet vil tjene som felles lounge for kontorleietakerne. Denne ligger «vegg i vegg» med hotellets kjøkken, og det vil her tilrettelegges for enkel matservering (frokost, lunsj, middag).

Interiøret gir leietaker mulighet til å leke seg med egne overflater og møbler i eksklusive lokaler, uten at den gitte rammen må endres. Delvis åpen himlinger og synlige installasjoner understreke det røffe uttrykket og skape et urbant og moderne kontor samtidig som det er interiørdetaljer som varmt treverk, varme farger på fliser og detaljer i sort og messing som tilfører lunhet. Nøkkelord er godt dagslys og en åpen følelse.

Dusj- og garderobefasiliteter for kontordelen er planlagt i sambruk med byggets treningssenter STERK Helse.

Beliggenhet Det finnes knapt et mer tilgjengelig område i Oslo enn Hasle. Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen. Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum.

  • Møterom
  • Bildeling
  • Garderobe
  • Møteromssenter
  • Håndkleservice
  • Restaurant
  • Bar
  • Treningssenter
  • Sykkelverksted
  • Sykkelparkering

naeromradet-map-headline

naeromradet-map-headline

sa-du

meld-interesse

jeg-onsker Kontor og hotell i ett bygg – det beste av to verdener! i Karvesvingen 7
name-label
phone-label
email-label
comment-label

disclaimer

send
form-submit
Utleiesjef HasleLinje
Cecilie Landgraff Bruusgaard