interessert
kontakt-label
tilbake

Kontor og hotell i ett bygg – det beste av to verdener!

Karvesvingen 7

type-lokale

Kontor

areal

1145 kvm

kapasitet

40 - 70 ansatte

pris

ta-kontakt

se-bildegalleri
se-kart

velkommen-inn

Karvesvingen 7 (K7) blir noe helt spesielt. Et kontorbygg integrert i et hotell, med alle hotellets fasiliteter tilgjengelig for kontorbrukerne; restauranter, bar, uteservering, treningssenter, møteromssenter, business lounge, lobby etc. Lokalet ligger i byggets 6. etasje.

K7 er et nytt arbeidslivskonsept for bedrifter som skaper verdier gjennom ideer, tjenester og kunnskapsfordeling. Kontorbygget er ikke bare smart når det gjelder energibruk og tekniske løsninger – det er smart fordi det gir mennesker rom til å være både effektive og sosiale. K7 er stedet hvor det gode arbeidslivet kan leves.


Ingen bedrifter er like – og alle bedrifter endrer seg. K7 gir fleksibilitet til å håndtere tilvekst av både fri og bundet arbeidskraft. Kontorbygget knyttes sammen med et spennende hotell som gjør det mulig å holde en konferanse, gjennomføre større møter og innlosjere gjester. Et levende miljø med blant annet barer og restauranter vil være åpne for alle hele uken.


Business loungen ved inngangspartiet vil tjene som felles lounge for kontorleietakerne. Denne ligger «vegg i vegg» med hotellets kjøkken, og det vil her tilrettelegges for enkel matservering (frokost, lunsj, middag).


Interiøret gir leietaker mulighet til å leke seg med egne overflater og møbler i eksklusive lokaler, uten at den gitte rammen må endres. Delvis åpen himlinger og synlige installasjoner understreke det røffe uttrykket og skape et urbant og moderne kontor samtidig som det er interiørdetaljer som varmt treverk, varme farger på fliser og detaljer i sort og messing som tilfører lunhet. Nøkkelord er godt dagslys og en åpen følelse.


Dusj- og garderobefasiliteter for kontordelen er planlagt i sambruk med byggets treningssenter STERK Helse.


Beliggenhet Det finnes knapt et mer tilgjengelig område i Oslo enn Hasle. Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen. Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum.


Norges største bildelingsordning er lokalisert på HasleLinje. Bildelingsordningen kan erstatte 20 til 40 tjenestebiler. Oslo kommune Bymiljøetaten baserer hele sin bilflåte på Hertz BilPool.

  • Alarm
  • Aircondition
  • Heis
  • Personalrestaurant
  • Garasje/P-plass
  • Treningssenter
  • Møteromssenter
  • Bredbåndstilknytning

naeromradet-map-headline

naeromradet-map-headline

sa-du

meld-interesse

jeg-onsker Kontor og hotell i ett bygg – det beste av to verdener! i Karvesvingen 7
name-label
phone-label
email-label
comment-label

disclaimer

send
form-submit
Utleiesjef HasleLinje
Cecilie Landgraff Bruusgaard