interessert
kontakt-label
tilbake

Kontorlokale med attraktiv beliggenhet, rå stil og sjel i massevis

Henrik Ibsens gate 100

type-lokale

Kontor

areal

1018 kvm

kapasitet

40 - 70 ansatte

pris

380.000,- per måned

se-bildegalleri
se-plantegninger
se-kart

velkommen-inn

Henrik Ibsens gate 100 (Indekshuset) er et landemerke i Oslo Sentrum, og et svært attraktivt leieobjekt i prestisjesegmentet. Indekshuset er det høyeste bygget i denne delen av byen, og har en spektakulær utsikt.

Indekshuset ligger strategisk og sentralt beliggende på Solli plass. Det er kort avstand til alt av offentlig kommunikasjon, restauranter, hoteller, kafèer og shopping. Personalrestauranten ble restaurert for 1 år siden og fremstår som lys og trivelig med gode kvaliteter. Deler av denne er tilrettelagt for å kunne holde større møter eller presntasjoner utenom lunsjtiden. I løpet av året vil inngangspartiet og kaffebaren bli oppgradert med nye og gode kvaliteter.


Ledig areal ligger i byggets 15. etasje og utgjør en hel etasje. Det er fantastisk 360 graders utsikt. Sjelden mulighet. Lokalet vil bli totalrehabilitert og tilpasset ny Leietaker. Lokalet er godt egnet i åpne løsninger eller i kombinasjon med cellekontorer. Overtakelse etter avtale.


Overnevnte leiepris er basert på et estimat fra utleier. Endring/justering på planløsning og bygningsmessige arbeider vil føre til endringer i prisen.

  • Kaffebar
  • Personalrestaurant
  • Miljøvennlig bygg
  • Bildeling
  • Garderober
  • Sykkelparkering
  • Parkering

naeromradet-map-headline

naeromradet-map-headline

sa-du

meld-interesse

jeg-onsker Kontorlokale med attraktiv beliggenhet, rå stil og sjel i massevis i Henrik Ibsens gate 100
name-label
phone-label
email-label
comment-label

disclaimer

send
form-submit
Utleiesjef
Hans Olav Johannessen