interessert
kontakt-label
tilbake

Bli med å forme et unikt trebygg på HasleLinje!

Haslevangen 18

type-lokale

Kontor

areal

3000 kvm

pris

ta-kontakt

se-bildegalleri
se-kart

velkommen-inn

Eget trebygg med takterrasse?

På torget ved hovedinngangen til Vinslottet planlegger vi oppføring av et bærekraftig trebygg på rundt 3.000 kvm. Bygget planlegges med fire etasjer + kjeller. Toppetasjen blir inntrukket med takterrasse og flott utsikt over byen.

Hasle Tre blir en speilvending av bygget til Wang Ung Oslo, den nyetablerte ungdomsskolen for idrettselever som sto klar til skolestart august 2018.

Hasle Tre vil bidra til å redusere karbon-avtrykket med over 50% i forhold til konvensjonelle næringsbygg, og vil egne seg godt for moderne virksomheter med fokus på miljø og vårt felles samfunnsansvar, og som ønsker å være “herre i eget trehus”.

Byggets første etasje vil ha utadrettet virksomhet, mens 2. til 4. etg. blir arealeffektive kontorlokaler med god kontakt med torget og livet i området.

Herre i eget trehus?

Hasle Tre er i planleggingsfasen. Vi ønsker kontakt med potensielle brukere av hele bygget, ca. 3.000 kvm, eller brukere som trenger mindre areal. En kontoretasje vil utgjøre omtrent 600 kvm.

Miljø – sirkulærøkonomi og trebygg

I 2050 skal Norge være et lavutslippssamfunn. På HasleLinje ønsker vi å gjøre vår del av arbeidet mot lavutslipp ved å utvikle fremtidens bygg – Hasle Tre.

Hasle Tre skal være et forbilde for sirkulært nybygg. Bygget baserer seg på materialvalg med lavt klimagassutslipp og innovative løsninger med fokus på ombruk, resirkulering og løsninger som muliggjør demontering av bygningskomponenter og teknikk ved et senere tidspunkt.

Beliggenhet

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

  • Arealeffektivt
  • Egen identitet
  • God eksponering
  • Miljøriktig/bærekraftig
  • Sentralt
  • Dusj og garderobe

naeromradet-map-headline

naeromradet-map-headline

Planløsning

Så hva mener vi med et «skikkelig smart bygg»? Ja, det handler om data, sensorer, beacons, API‑er og teknologi som lar deg styre lyset over pulten. Men det handler i mye større grad om hvordan vi jobber og hvordan kvadratmeterne skaper de gode møteplassene.

se-plantegning

sa-du

meld-interesse

jeg-onsker Bli med å forme et unikt trebygg på HasleLinje! i Haslevangen 18
name-label
phone-label
email-label
comment-label

disclaimer

send
form-submit
Utleiesjef HasleLinje
Cecilie Landgraff Bruusgaard