interessert
kontakt-label
tilbake

Kontorlokale med sjel i unikt trebygg

Bøkkerveien 2

type-lokale

Kontor

areal

201 kvm

kapasitet

1 - 17 ansatte

pris

ta-kontakt

se-bildegalleri
se-kart

velkommen-inn

Det ledige lokalet på 201 kvm BTA ligger i byggets første etasje og er perfekt for bedrifter som ønsker god synlighet og luftige areaker. Lokalet er på gateplan og er en del av torget foran handelshuset Vinslottet på Hasle. Her er det store vinduer, god takhøyde og trevegger. Arealet er perfekt for utadrettete bedrifter å holde til, slik som design- og reklamebyråer, arkitektkontor, butikk eller kafé. Lokalet kan innredes med åpent landskap, minikjøkken, sosiale soner, møterom og stillerom. Det er egne toaletter i lokalet. Etasjene over, 2. til 4. etg. er kontorlokaler for Redd Barna.

Lokalet ligger i det unike trebygget, HasleTre. Bygget ble ferdigstilt i desember 2022 og vant prisen for årets trebyggeri 2022. Selve bygget er veldig flott, både innvendig og utvendig. Fasaden består av sponkledning og fasaden skal skifte uttrykk etter årstidene. Deler av fasaden kles med grønne planter som fungerer i nordisk klima. Det spektakulære trebygget på Hasle er demonterbart, slik at materialene kan gjenbrukes i andre prosjekter i fremtiden. Dette gjør HasleTre til et forbilde for sirkulære bygg.

Beliggenhet

Lokalet ligger i hjertet av HasleLinje – et voksende nabolag i Oslo. Her finner du en rekke butikker, serveringssteder, et nabolagshotell, treningssenter, helsetjenester, barnehager, skoler, boliger og næringsliv.

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

  • Møterom
  • Åpent landskap
  • God eksponering
  • God takhøyde
  • Store vinduer
  • Stillerom
  • Sosial sone
  • Solskjerming
  • Minikjøkken
  • Toalett

naeromradet-map-headline

naeromradet-map-headline

Planløsning

Lokalet kan innredes med åpent landskap, minikjøkken, sosiale soner, møterom, stillerom og kopi-/lagerrom. Det er egne toaletter i lokalet.

sa-du

meld-interesse

jeg-onsker Bøkkerveien 2