interessert
kontakt-label
tilbake

Et bærekraftig trebygg litt utenom det vanlige!

HasleTre – Haslevangen 16

type-lokale

Service

areal

208 kvm

kapasitet

1 - 10 ansatte

pris

ta-kontakt

se-bildegalleri
se-kart

velkommen-inn

Næringslokaler i unikt trevygg

HasleTre blir et spektakulært trebygg tilpasset nordisk klima! Det er kun et lokale ledig igjen i bygget - et næringslokale på 280 kvm BTA.

HasleTre er planlagt som en trekonstruksjon fra første skisse. Selve bygget blir veldig flott, både innvendig og utvendig. Fasaden vil bestå av sponkledning og fasaden skal skifte uttrykk etter årstidene. Deler av fasaden kles med grønne planter som fungerer i nordisk klima, og vi har planlagt en spektakulær takhage som både er en biotop for dyrking og et fint sted å oppholde seg.

Det ledige lokalet på 280 kvm BTA ligger i byggets første etasje og er perfekt for utadrettet virksomhet, slik som butikk eller serveringssted. Lokalet er på gateplan og blir en det av torget foran handelshuset Vinslottet. Etasjene over, 2. til 4. etg. blir arealeffektive kontorlokaler med god kontakt med torget og livet i området.

Miljø – sirkulærøkonomi og trebygg

I 2050 skal Norge være et lavutslippssamfunn. På HasleLinje ønsker vi å gjøre vår del av arbeidet mot lavutslipp ved å utvikle fremtidens bygg – HasleTre.

Når HasleTre står ferdig i 2022, har utbyggerne Höegh Eiendom og AF Eiendom allerede tenkt på bygningsmaterialenes neste livsfase. Det spektakulære trebygget på Hasle blir nemlig demonterbart, slik at materialene kan gjenbrukes i andre prosjekter i fremtiden. Dette gjør HasleTre til et forbilde for sirkulære bygg.

Beliggenhet

Kun 4 stoppesteder fra sentrum og midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren) er Hasle et tilgjengelig knutepunkt for alle typer transport. Tett på hovedveinettet inn og ut av byen. Et titalls bussruter med avgang hvert 5. minutt i arbeidstiden. T-banen mot sentrum har avgang åtte ganger per time fra Økern, der annenhver avgang går via Ringen og Majorstuen.

Det finnes også tre bysykkel-stativer på området, og fra Hasle er det kun 14 minutter med sykkel ned til sentrum. Norges største bildelingsordning er også lokalisert på HasleLinje.

  • Arealeffektivt
  • God eksponering
  • Miljøriktig/bærekraftig
  • Sentralt
  • Dusj og garderobe
  • Næringslokale
  • Cafe
  • Butikk

naeromradet-map-headline

naeromradet-map-headline

sa-du

meld-interesse

jeg-onsker HasleTre – Haslevangen 16