interessert
kontakt-label
tilbake

Fine og lyse kombinasjonslokaler på Drømtorp, sentralt i Ski.

Glynitveien 27

type-lokale

Kombinasjon

areal

1000 kvm

pris

90.000,- per måned

se-bildegalleri
se-kart

velkommen-inn

Fine og lyse kombinasjonslokaler på Drømtorp, sentralt i Ski.

Næringsparken Drømtorp er strategisk plassert ved inngangen til Ski sentrum med enkel og effektiv tilgang til hovedtrafikkårer som E6/E18, offentlig kommunikasjon og trafikknutepunkter. Buss til Ski sentrum tar 5 minyutter og går hvert 15.minutt.


Glynitveien 27 er et relativt nytt bygg fra 2007/8, opprinnelig bygd som et flerbrukerbygg. dvs. bygget kan enten brukes tilsvarende som tidligere leietaker, enbrukerbygg. Alternativt kan bygget naturlig deles på midten og brukes av flere aktører.

Halve bygget er utleid til to ulike aktører fra juni 2020. En i 1. etg og en i 2. etg.


Bygget fremstår i god stand, med opparbeidede utearealer, moderne og er godt vedlikeholdt.


Ledige arealer inneholder bl.a.:

  1. etasje, Lager Ca. 420 kvm BTA lager Egen inngang Toalett Egen kjøreport Kontorer kan etableres Separate ventilasjonsaggregater lokalisert i lageret, ett server halvparten av lageret og halvparten av kontoret, det andre den resterende halvparten

  2. etasje, kontor: Ca. 500 kvm BTA kontor Kjøkkenfasiliteter To toaletter Terrasse Innvendige og utvendig trapp


Drømtorp, Ski Næringspark tilbyr:

Et attraktivt næringsområde i vekst, tilpasset ulike bedrifters behov En næringspark i grønne omgivelser med nærhet til det man trenger Etablert infrastruktur - Enkel adkomst med både stor og liten bil En næringspark med miljøfokus


Et levende sted som begeistrer Drømtorp, Ski Næringspark består idag av 90.000 kvm kontorer, lager og næringslokaler, samt ferdig regulerte utbygnings klare tomter. 70 nasjonale og internasjonale aktører av ulik type og størrelse har valgt å legge sin virksomhet til næringsparken som i dag har 1.200 aktive arbeidsplasser. Dette mangfoldet bidrar til et levende miljø som skaper begeistring for både nye og etablerte virksomheter.


Adkomst

Adkomst fra Oslo

Bil til Ski Næringspark ca. 25 minutter Tog til Ski sentrum tar i dag ca. 23 minutter. I 2022 vil toget ta ca 11 minutter. Det er kort avstand fra Ski Næringspark til Ski sentrum.

Buss til togstasjon og storsenteret i Ski sentrum hvert 15.minutt, bussturen tar ca. 5 min. Ca. 15 minutters gange til Ski sentrum.

Næringsparken ligger strategisk plassert ved inngangen til Ski sentrum med enkel og effektiv tilgang til hovedtrafikkårer som E6/E18, offentlig kommunikasjon og trafikknutepunkter.

  • Lager
  • toalett
  • kjøkken
  • kjøreport
  • lagerkontor
  • Møterom
  • kontor

naeromradet-map-headline

naeromradet-map-headline

sa-du

meld-interesse

jeg-onsker Fine og lyse kombinasjonslokaler på Drømtorp, sentralt i Ski. i Glynitveien 27
name-label
phone-label
email-label
comment-label

disclaimer

send
form-submit
Utleiesjef Drømtorp
Thea Martine Blyverket