interessert
kontakt-label
tilbake

Designet for fremtiden - sentralt beliggende nybygg med flott arkitektonisk uttrykk

Bøkkerveien 1-3

type-lokale

Kontor

areal

7000-34000 kvm

kapasitet

400 - 2000 ansatte

pris

ta-kontakt

se-bildegalleri
se-kart

velkommen-inn

Frontiér - verden forandrer seg. Det gjør arbeidslivet også. Vår oppgave er å legge forholdene til rette for en enklest mulig arbeidsdag, individets trivsel og velvære. Vi har formet et sentralt beliggende bygg med flott arkitektonisk uttrykk og med god eksponering mot Økernveien, med hyggelig adkomst fra Bøkkerveien. Bygget er formet som et kvartal med gode sosiale soner, identitet og transparens. Moderne løsninger som fremmer innovasjon, læring og nytenkning.

Området er regulert til kontorformål og rammetillatelse for det presenterte bygget foreligger som BREEAM Excellent(/Outstanding). Bygget har trinnfri adkomst fra tre t-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren), samt en rekke busslinjer. Bygget har kjørevei til hovedinngang og varelevering / økonomiinngang separat. To parkeringsplan for bil og sykkel under bygget, sikret med adgangskontrollanlegg.

I Frontiér legger vi opp til en romslig, inviterende bedriftsrestaurant med møterom, loungeområde og mer tradisjonelle spiseplasser.


HasleLinje HasleLinje er en sentralt beliggende bydel med mangfold og miljøfokus. På den 100 mål store eiendommen utvikles næringsbyggene med god eksponering mot Økernveien og hovedveinettet. Her har Aller Holding AS, COWI AS, Atea AS og Securitas AS valgt å legge sine hovedkontorer. WANG Ung Oslo har også etablert seg på HasleLinje. Felles for våre leietakere i næringsdelen er at de blant annet sterkt vektlegger nærheten til offentlig kommunikasjon, miljøfokus, sikkerhet og mangfold.


Handelshuset Vinslottet på Hasle har dagligvarebutikk, kafeer, servicetilbud og spennende butikker i hele første etasje. Dette tilfører området betydelige kvaliteter som både beboere og arbeidstakere vil ha stor glede av.


Adkomst

 • HasleLinje ligger midt mellom tre t-banestasjoner: Hasle, Økern og Løren
 • Busser i alle retninger, både regionalt og lokalt. Flybussen har lokalt stopp på Økern og Hasle
 • Tre bysykkelstativer innenfor kort gangavstand. Sykkelavstand til Oslo Sentrum
 • Tilgang på Norges største bildelingsordning

Beliggenhet En del av bydel Grünerløkka og Hovinbyen Et område i sterk vekst Nordøstre del av Oslo, kalt «Hovinbyen», er under kraftig transformasjon fra industri- og produksjonsvirksomhet til en urban og moderne «bydel» med titalls tusen boliger, næringsvirksomhet, barnehager og skoler. HasleLinje ligger midt mellom tre T-banestasjoner (Hasle, Økern og Løren), et titalls bussruter og tett på hovedveinettet med gang- og sykkelveier. Norges største bildelingsordning er lokalisert på HasleLinje.

 • Alarm
 • Aircondition
 • Bredbåndstilknytning
 • Heis
 • Personalrestaurant
 • Kjøreport
 • Felles resepsjon
 • Garasje/P-plass

naeromradet-map-headline

naeromradet-map-headline

sa-du

meld-interesse

jeg-onsker Bøkkerveien 1-3