Jobbe i Höegh Eiendom

Jobbe hos Höegh Eiendom

Vi drives av vår visjon om å skape levende steder som begeistrer. Visjonen skaper rammen for vår virksomhet og organisasjonskultur. Vi skal gjennom våre verdier skape arbeidsmiljø for begeistring, langsiktighet, muligheter og gode relasjoner. Våre ansatte og deres kompetanse, erfaring og holdninger er vår viktigste ressurs. Derfor jobber vi for å rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere som deler vår visjon og verdier, og som ønsker å være med å skape levende steder som begeistrer sammen med oss.

Ledige stillinger

29.06.17 Utleiesjef Moss

Höegh Eiendom søker deg som er nyutdannet eller har kun 2-3 års relevant erfaring. Utleiesjef skal identifisere markedets behov, gjennomføre kundebesøk og etablere relasjoner til mulige leietakere.
Du vil forhandle med fremtidige og eksisterende leietakere, koordinere kundenes behov med utviklings- og byggeprosessen og inngå leieavtaler.

Vi søker en engasjert og initiativrik relasjonsbygger som kommuniserer meget godt med andre mennesker. Du er selvgående, uredd og tillitvekkende og du trives med å jobbe både selvstendig og i team. Din arbeidsstil preges av god systematikk, løsningsfokus og et høyt aktivitetsnivå.

Om du har en kommersiell legning og stor interesse for å lære mer om næringseiendom, vil vår organisasjon bidra med kompetanse og opplæring.
Du har høyere relevant utdannelse og muligens noen få års erfaring fra eiendomsbransjen, gjerne innen utleie.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et dynamisk, engasjert og faglig sterkt eiendomsmiljø. Höegh Eiendom gir stort ”spillerom” for medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Johnny Aastad hos Compass HRG, ja@compass.no eller tlf. 90980198.