Jobbe i Höegh Eiendom

Jobbe hos Höegh Eiendom

Vi drives av vår visjon om å skape levende steder som begeistrer. Visjonen skaper rammen for vår virksomhet og organisasjonskultur. Vi skal gjennom våre verdier skape arbeidsmiljø for begeistring, langsiktighet, muligheter og gode relasjoner. Våre ansatte og deres kompetanse, erfaring og holdninger er vår viktigste ressurs. Derfor jobber vi for å rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere som deler vår visjon og verdier, og som ønsker å være med å skape levende steder som begeistrer sammen med oss.

Ledige stillinger

10.05.2017: Eiendomsanalytiker

Höegh Eiendom søker en eiendomsanalytiker som vil inngå i økonomi -og finansavdelingen med totalt seks medarbeidere og rapportere til CFO. Regnskapsførsel for konsernet er outsourcet og utføres av et samlokalisert selskap. 

 Arbeidsoppgaver vil bl.a. være:
•Lønnsomhetsanalyser for konsernets prosjekter
•Utarbeidelse av langtidsprognoser og analyser for ledelsen og styret
•Utarbeidelse av likviditetsprognoser og oppfølging av disse
•Utarbeidelse av prognoser og økonomirapporter
•Kvalitetssikring av andre leveranser fra avdelingen
•Andre finans- og økonomirelaterte oppgaver etter behov.

Du er utdannet siviløkonom eller tilsvarende, har minimum 2 års erfaring og du har din faglige styrke innen finansiell analyse. Du har forståelse for regnskap og økonomistyring, oppfattes som dyktig i finansiell Excel-modellering og dyktig til å fremstille komplekse problemstillinger på en god pedagogisk måte. Det er en fordel med forretningsmessig forståelse av eiendomsbransjen og du må ha interesse for analysearbeid. Du er analytisk, selvstendig, har god formuleringsevne, er initiativrik og fleksibel som person.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, et dynamisk, engasjert og faglig sterkt eiendomsmiljø. Höegh Eiendom gir stort ”spillerom” for medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Johnny Aastad hos Compass HRG.