Verket Moss

På tomten til gamle Moss Jernverk, er Höegh Eiendom i full gang med å utvikle en ny og levende bydel, som passende nok har fått navnet Verket. Den nye bydelen blir et attraktivt sentrum i Moss med boliger, handel og næringsvirksomhet, og ikke minst et pulserende liv!

En helt ny og levende bydel
Vi har store ambisjoner når vi utvikler det gamle industriområdet til en moderne bydel i forlengelse av dagens bysentrum. Verket skal bli et området som både nåværende og fremtidige innbyggere, og vi i Höegh Eiendom, kan være stolte av. Gamle kulturminner blir tatt vare på for ettertiden, samtidig som området på nytenkende vis utvikles med øyne for fremtiden. Lista er lagt høyt når det gjelder arkitektur, bokvalitet og uteområder. Derfor har vi engasjert noen av landets fremste arkitektmiljøer (A-Lab, MAD, Lala Tøyen) til å tegne og utvikle området sammen med oss. Verket vil når det står ferdig inneholde et mangfold av boliger, kulturtilbud, restauranter, butikker, arbeidsplasser og et spennende studentmiljø. 

Boliger
Ferdig utviklet vil Verket romme 2000 nye boliger. Støperiet er det første boligprosjektet som blir bygget og består av tilsammen 165 leiligheter. Prosjektet er svært godt mottatt i markedet. De to første salgstrinnene ble solgt i rekordfart, og satte en solid salgsrekord i Moss. Leilighetene holder høy standard. De blir lyse og trivelige, med store vindusflater, vannbåren varme, eikeparkett og flislagte bad. Drømmer du om å bo ved sjøen, med marka som nærmeste nabo og samtidig ha kort vei til alt? Da er Verket noe for deg! Les mer på verketstoperiet.no.

Næringsbygg
Verket transformeres fra et gamlt industriområde til et urbant bymiljø. I samspill med eksisterende arkitektur utvikler vi nye og inspirerende næringsbygg med arbeidsmiljøer som tilpasses virksomheters behov. Deler av papirfabrikkens eksisterende bygningsmasse skal beholdes, og egner seg godt til ulike små og store virksomheter. Det er allerede stor aktivitet på Verket og mange har sitt daglige virke her, men vi har plass til flere. Ønsker din bedrift å flytte til Verket – ta kontakt med oss!

Historie
Verket er et viktig historisk område. Det hele begynte med at Ernst Ulrich Dose bygget Moss Jernverk i 1706, og dermed gav liv til Moss som by. Jernverket produserte kanoner og kuler til den dansk-norske flåte, og det var i Jernverkets administrasjonsbygg, Konventionsgaarden, at Mossekonventionen ble fremforhandlet 14. august 1814. Etter 170 år stengte Jernværket portene. Det neste industrieventyret på Verket var det M. Peterson & Søn som stod for gjennom driften av den velkjente cellulosefabrikken. I 2006 solgte Petersonfamilien virksomheten til en investorgruppe, og samme år kjøpte
Höegh Eiendom eiendommene. Nå skrives et helt nytt kapitell i Verkets historie.

Fakta

Adresse: Moss Verk 1, 1534 Moss
Arkitekt: A-Lab, MAD, Lala Tøyen

Fasiliteter

Ny urban bydel med næring og boliger, beliggenhet midt i sentrum, ved sjøen, køfri adkomst, 45 min til Oslo, 30 min til Vestfold, 40 min til Sverige, marina, turområder, spisesteder, verket scene, kajakkpool, bildelingspool, sykkelpool, lyse leiligheter, urbant

Vil du bo på Verket?

Mange har allerede bestemt seg for å bo på Verket. Vil du også? Kontakt oss - eller les mer om det populære boligprosjektet på verketstoperiet.no.

Kontakt

Eva Kristin Talberg

Utleiesjef
Telefon: +47 22 22 10 00
mobil: +47 90025774
ekt(at)hoegheiendom.no

Jan Erik Kristiansen

Direktør forretningsområde Moss
Telefon: +47 22 22 10 00
mobil: +47 918 89 387
jek(at)hoegheiendom.no

Andre Sørling

Forvalter
Telefon: +47 22 22 10 00
mobil: +47 464 07 831
ans(at)hoegheiendom.no

Eddie Nilssen

Driftsleder
Telefon: +47 22 22 10 00
mobil: +47 992 89 010
edn(at)hoegheiendom.no